Știri

Mihai Voropchievici anunță care sunt cele trei zodii care dau lovitura până la finalul săptămânii

În horoscopul săptămânii, maestrul Mihai Voropchievici a atras atenția asupra a trei semne care sunt favorizate de astre.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Berbecul o carte foarte bună, excelentă. Cu alte cuvinte, aveți câștig de cauză pe toate fronturile. Fericirea și reușita e în curtea voastră, vă afirmați, vă sunt recunoscute meritele, clarificați foarte ușor și fericit orice situație care apare pe parcursul săptămânii viitoare. Doamne ajută! Pentru cei care sunt singuri, în săptămâna următoare, la orizont se vede o mare dragoste. Aveți grijă, nu o ocoliți, intrați direct în miezul problemei.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu

Leul își ia zborul, își face elan, găsește surse de prietenie, are multe sentimente altruiste și pozitive, o mulțime de fluxuri benefice, multe schimbări rentabile. Cineva pe care nu l-ai văzut de mult îți face o vizită, iar relațiile amicale, prietene și cunoștințele noi se dublează sau se triplează. E o săptămână în care voi trebuie să vă luați în inima în dinți, să faceți primul pas și să vă îndreptați spre ceea ce vă interesează. Iar dacă e vorba de dragoste, să vă duceţi spre acel cineva.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător

Vărsătorii au triunghiul, o carte neutră care totuși simbolizează importanța comunicării și a schimburilor de idei, de păreri, de experiență. O reuniune de familie vă va ajuta să înțelegeți care sunt, de fapt, adevărurile, nu numai cele ale voastre. Pentru cei fără căsătorie sau fără o obligație, apare o atracție, dar așa cum ei nu-și doresc decât persoane intelectuale, şi atracția aceasta este mai mult intelectuală decât fizică. Trebuie să vorbiți în schimb, pentru că dialogul vă va ajuta, având un rol important, să vă clarificați sentimentele. Vreți sau nu?

HOROSCOPUL PENTRU TOATE ZODIILE AICI: Horoscop 1-7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici

0102
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.