Magazin

Mihai Voropchievici, despre cele 12 tehnici pentru controlul minții: „Ajută la relaxare, atunci când ne apasă ceva”

Mihai Voropchievici, despre cele 12 tehnici pentru controlul minții, ne ajută inclusiv să ne gestionăm emoțiile. Astrologul spune că ai nevoie doar de o foaie, pixuri și creioane colorate. Metoda este recomandată mai ales pentru persoanele extrem de agitate.

Mihai Voropchievici, despre cele 12 tehnici pentru controlul minții. O altă metodă interesantă pentru controlul minții este desenarea unor cercuri sau valuri, cu pixul, pe o coală de hârtie. „Vă amintiți când făceam bărcuțe din hârtie? Dacă nu făceam bărcuțe, făceam coifuri din ziare. Ei bine, acest lucru banal, orice origami ajută la relaxarea minții, atunci când ne apasă ceva”, spune Mihai Voropchievici, potrivit Fanatik.ro.

Mihai Voropchievici, despre cele 12 tehnici pentru controlul minții

O altă metodă interesantă pentru controlul minții este desenarea unor cercuri sau valuri, cu pixul, pe o coală de hârtie.

Măzgălirea hârtiilor nu trebuie făcută în grabă, ci cu răbdare și așa mintea se va elibera de stres. A treia tehnică pe care maestrul runelor o recomandă este ruperea unei foi în mai multe bucăți. Cu cât rupem mai multe hârtii, cu atât furia va scădea.

Apoi, dacă primim o sarcină la serviciu sau ne roagă cineva de acasă să facem ceva, ca să ne putem concentra asupra unei probleme, desenăm, pur și simplu, mai multe pătrate. Putem împărți pătratele în jumătate sau în sferturi. După obținerea pătrățelelor, facem un cerc, o formă ovală. Putem face câte un cerculeț în fiecare pătrățel, potrivit sursei menționată mai sus.

Cum putem combate tristetea

În cazul în care ne simțim blocați, crispați, pur și simplu trebuie să desenăm spirale cât mai mari, pornind de la una mică. Desenul ăsta ne ajută să ne deblocăm mintea, să vedem lucrurile cu alți ochi.

Dacă vrem să ne punem ordine în gânduri, desenăm niște pătrate ceva mai ingenioase. Facem unul mare, iar apoi unul mai mic și tot așa, până ajungem în centrul pătratului. Practic, înscriem fiecare pătrat în cel principal.

Se mai spune, de asemenea, că șahul e jocul minții. Împărțim o coală de hârtie ca o tablă de șah și le desenăm în alb și negru. Cu alte cuvinte, tehnica ne va ajuta să ne relaxăm mintea.

Liniile desenate pe hârtie ne scapă de furie

Mihai Voropchievici spune că ne găsim calea într-un mod simplu: desenăm drumuri sau poteci. Astfel ni se luminează mintea, susține numerologul, și vedem exact ce trebuie să urmăm în viață.

Și mandalele indiene sunt recomandate pentru destuparea creierului de gândurile negative, toxice. Este metoda prin care indienii, și nu numai, reușesc să păstreze armonia și să atingă echilibrul interior.

Pentru a nu fi derutați, mai ales când avem nevoie de concentrare maximă, e bine să desenăm lucruri cu margini rotunjite. Ne putem folosi inclusiv de monedele de 50 de bani. Dacă sunt zile sau perioade în care nu știm ce ne dorim, putem face un joc pe care cei mai vârstnici l-au făcut cu siguranță cu copiii lor când erau la școală, și anume colajele din hârtie creponată.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.