Știri

Dan Negru a decis ce moștenire le lasă copiilor lui. „În lumea civilizată asta e normalitatea. Am acasă contractele”

Dan Negru și Codruța sunt căsătoriți din 2006 și au împreună doi copii, pe Bogdan și Dara. Prezentatorul de la Kanal D este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune, în timp ce soția lui a preferat ca de-a lungul anilor să stea departe de camere de filmat, fiind extrem de discretă. Se pare că Dan Negru a stabilit deja ce moștenire le va lăsa copiilor săi.

Într-un interviu oferit revistei VIVA!, omul de televiziune dezvăluia în urmă cu ceva timp că a stabilit deja ce moștenire le va lăsa celor doi urmași. Iată despre ce este vorba!

„Am acasă contractele de vânzare-cumpărare a unor terenuri agricole luate de stră-stră-bunicii mei încă din anul 1916, când România încă nu exista. Comuniștii le-au confiscat vreo 40 de ani, dar după Revoluție tata le-a luat înapoi. Azi le am eu și sper ca mâine să le aibă copiii mei. În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune. Eu am avut noroc că-n Banat au existat cărți funciare ale Imperiului Austro-Ungar și proprietățile erau sfinte. E mai greu în restul țării, unde imperiul nu a ajuns. Acolo nici azi nu există cărți funciare. Dar cred în tradiții și moșteniri”, a declarat Dan Negru pentru Viva!

Dan Negru poate fi urmărit doar în emisiunile pe care el le moderează la Kanal D și pe rețelele de socializare. Prezentatorul refuză să apară în emisiuni de televiziune și în podcasturi la sfatul lui Florin Piersic.

Într-un interviu pentru Ciao, el a vorbit despre relația lui cu actorul Florin Piersic, care l-a sfătuit să nu apară mereu la TV, la toate interviurile și evenimentele.

„Când mi-e dor de Florin, îl sun. Vorbim la telefon. Mă bucur că a rezistat tentației de a nu se duce la sutele de emisiuni, interviuri, talkshow-uri, podcasturi, că nu e un «atârnător» de microfoane. Așa sunt numiți cei ușor accesibili. Îl copiez și eu în atitudinea asta, refuz să apar oriunde, cu orice preț. M-a sfătuit așa de multe ori și i-am ascultat sfatul. Ba chiar, atunci când refuz emisiuni sau interviuri, dau vina pe el”, a povestit Dan Negru.

059
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.