Știri

Doliu în presa română: a murit la doar 45 de ani

Este doliu în presa română după ce un cunoscut fotograf sportiv a părăsit mult prea devreme această lume.

O veste tragică a întristat comunitatea sportivă din România. A trecut în neființă Alexandru Hojda, un fotograf de excepție, care mult prea devreme a părăsit această lume. El a fost răpus de o boală necruțătoare.

Avea doar 45 de ani şi era cunoscut pentru talentul său remarcabil în capturarea momentelor definitorii din lumea sportului.

„Cei care au lucrat în presă știu că nu a fost deloc simplu, ziariștii și fotoreporterii neavând sâmbăta și duminica libere, fiind serile și uneori nopțile pe stadioane, în săli și pe drumuri, în diverse deplasări prin țară și prin lume. O viață frumoasă, palpitantă, însă care te și consumă, atât fizic, cât și psihic”, a notat pe Facebook jurnalistul Marian Burlacu.

De-a lungul timpului, Alexandru Hojda a lucrat la publicații de renume precum „Gazeta Sporturilor”, „ProSport” și „Adevărul”.

041
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.