Știri

Horoscop 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peștii vor merge pe un drum nou care le va aduce mari câștiguri financiare. Săgetătorii sunt un pachet de nervi și au parte de o săptămână dificilă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii au parte de o săptămână în care sunt acaparați de visare, de trecut, de amintiri frumoase, sunt pasivi, nu-i mai interesează familia. Totodată, sunt apăsați de emoții puternice pe care undeva vor trebui să le reconsidere. Încercați să reconsiderați o veche legătură. S-ar putea să aveți surprize plăcute.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Fecunditate! O întâlnire călduroasă și o situație care evoluează lent și în secret. Trebuie să vă așteptați la secrete care se vor dezvălui.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Realizarea materială pozitivă pe care ei și-o doresc se datorează unui nou început. Pentru cei care sunt tineri și cu perspective de a schimba locul de muncă se recomandă întâlnirea cu o persoană mai în vârstă. Aceasta vă va ajuta să vă definitivați opțiunea pentru schimbarea respectivă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Rac 

O săptămână bună cu descoperiri pasionale. Există posibilitatea unei deplasări sau unei călătorii de scurtă durată. O întâlnire pentru cei care sunteți fără obligații, vă redă energia și dorința de a trăi după pofta inimii.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Forța activă pe care o aveți vă face să dominați situația, să fiți combativi iar acest fapt va aduce reușită. În plan personal aveți parte de rapoarte pasionale cu o forță de atracție fizică și magnetică care vă caracterizează în săptămâna următoare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Are o săptămână în care să reflecteze alături de o persoană mai în vârstă și cu mai multă experiență sau alături de niște oameni extraordinar de bine cotați ca rang și poziție socială. Pentru cei fătă obligații se anunță o relație durabilă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Balanță

A apărut Cosmosul pe strada Balanței. Reușită în tot ce întreprindeți. Veți avea șansa de a aduce în viața voastră lucruri la care doar visați. Reușita va fi excepțională. Veți avea parte și un final fericit într-o situație care vi s-a părut destul de confuză. Cei fără obligații au parte de o obligație superbă care se poate concretiza cu fericire și recompensă printr-o uniune.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

O scrisoare, un telefon, o reuniune de familie. Comunicarea este foarte importantă pentru săptămâna următoare, cât și schimburile de idei pe absolut toate laturile și profesional și amoros. Apare o atracție mai mult intelectuală pentru voi, decât fizică. Dialogul va juca un rol important.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Au o furtună în viața lor, săptămâna următoare. Sunteți bulversați de o situație, aveți orgoliul rănit, sunteți un pachet de nervi. Explodați, ajungeți la dispute și sunteți foarte furioși. Este recomandat ca această treabă să se rezolve în afara familiei. Să nu duceți acasă tensiunile acestea pe care le aveți și pe cât posibil să renunțați. Se impune multă înțelepciune în discuția pe care o aveți cu partenerul.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Trebuie să faceți cât de curând o alegere dar voi ezitați. Sunteți dualiști, vă îndoiți. Multă neliniște. O rivalitate cu o persoană vă pune în situația în care să cereți sfatul de la o persoană mai în vârstă. Trebuie să reflectați înainte de a reacționa.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Transformarea se impune. E perioada de sfârșit de relație sau pentru cei care au încercat, numai eșec. E sfârșitul unei situații. Acceptați schimbarea în profunzime și veți trăi un nou suflu.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Pești

Începutul unei noi acțiuni. Loc de muncă nou, o profesie nouă, o activitate profesională reușită. Toate aceste lucruri conduc la o realizare materială pozitivă.

0145
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.