Știri

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 mai 2024. Foarte multe înțelesuri și mesaje

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 5 – 11 mai 2024. Invitatul ei a fost Lucrețiu Tudoroiu.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 mai 2024

„O săptămână încărcată de semnificații, o săptămână ale cărei mesaje vor continua să ne impacteze foarte puternic. Va trebui să extragem exact partea esențială pentru sufletul nostru. O săptămână în care este bine să discutăm cât mai mult despre suflet, despre ceea ce am înțeles, despre lucrurile prin care universul ni s-a adresat în ultima vreme, o săptămână care vine cu foarte multe înțelesuri, cu foarte multe marcaje, mesaje, și care ne dorește mai buni, mai înțelepți, mai cumpătați, mai vigilenți și, nu în ultimul rând, mai aplecați spre tot ceea ce ține de adevărata credință”, a spus Alina Bădic în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Berbec

Acești nativi se numără printre cele mai avantajate zodii din săptămâna următoare, spune Alina Bădic. Pot face o mulțime de activități și de asemenea, au mai mult curaj ca oricând. În același timp sunt și foarte activi.

Taur

Vin niște acțiuni puternice, iar viața acestor nativi poate căpăta un sens mai special de săptămâna viitoare. De asemenea, planetele sau aliniat și ele foarte bine, astfel că vin numeroase avantaje, dar și protecție pe mai multe planuri.

Gemeni

O săptămână ceva mai agitată în care acești nativi sunt preocupați fie de călătorii, fie de specializări. Vor să bifeze anumite realizări socio-profesionale, însă se pare că în zona spirituală sunt niște situații care le dau bătăi de cap.

Rac

Acești nativi se numără printre cele mai avantajate zodii din săptămâna următoare, spune Alina Bădic. Au o forță specială care le transmite câteva mesaje importante. Se por reorienta pe plan profesional sau pot să găsească câteva pârghii care să îi conducă acolo unde își doresc.

Leu

În cazul acestor nativi pot exista câteva pericole nevăzute. Pot să iasă la suprafață anumite adevăruri, dar și trădări săptămâna viitoare, avertizează Alina Bădic care le recomandă acestor nativi să nu facă concesii și să își cunoască bine dorințele.

Fecioară

Vor avea în viața lor anumite persoane care le-ar putea înțelege problemele pe partea sufletească. Este important să fie conștienți însă că se află într-un moment din viața lor în care vor avea șansa să descopere fie noi prietenii, fie dușmănii.

Balanță

Și ei se numără printre cele mai avantajate zodii din săptămâna următoare, spune Alina Bădic. Acești nativi vor avea șansa să experimenteze ceva unic săptămâna viitoare. Pe de altă parte, pot exista și câteva momente perturbate de Venus în karma lor.

Acești nativi strălucesc și au parte de momente deosebite
Scorpion

De se săptămâna viitoare e bine să ia în calcul anumite informații spuse de niște persoane ceva mai directe. Poate nu e ceea ce vor să audă, însă poate fi de cele mai multe ori adevărul. De asemenea, o să primească și o lecție de sinceritate după Paște.

Săgetător

Se anunță începuturi în forță. Poate acum, acești nativi vor vedea altfel calitățile altor persoane și s-ar putea să lucreze la concepțiile de viață pe care le au. Cel mai important, spune Alina Bădic, este să înțeleagă esența.

Capricorn

În următoarea săptămână, acești nativi ar putea fi induși în eroare. Universul lucrează, iar deși au primit o parte dintre lecțiile de care aveau nevoie, vor continua să fie perturbați destul de dur.

Vărsător

Și acești nativi sunt una dintre cele mai avantajate zodii, spune Alina Bădic. Trăiesc o perioadă interesantă și au chiar o revelație. Se bazează în sfârșit pe intuiția lor și au în jur oamenii de care aveau nevoie și care le oferă fix ceea ce căutau.

Pești

În cazul acestor nativi, astrologul spune că va exista un moment destul de puternic în care se pot conecta cu voința divină. Este bine să ia în calcul semnalele care li se arată și să meargă în acea direcție. „Este momentul vostru să intrați pe direcții de destin care vi se adresează cu adevărat!”, adaugă Alina Bădic.

0118
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.