Magazin

Rugăciunea care se rostește în Sâmbăta Luminată. Te scapă de necazuri

În Sâmbăta Luminată creștinii rostesc o rugăciune foarte importantă care îi va ajuta să scape de necazurile cu care se confruntă. Se spune că în această perioadă, cei care trec în lumea celor drepți ajung în Rai, iar rugăciunile către Dumnezeu sunt mult mai puternice.

Astăzi este o sărbătoare mare. Sâmbăta Luminată este o zi importantă în calendarul ortodox și se rostește o rugăciune puternică care ta ajută să scapi de necazurile din viața ta.

Ce rugăciune se rostește în această zi

Creștinii sărbătoresc sâmbăta luminată, fiind considerată o zi foarte importantă în calendarul ortodox român. Se spune că cei care trec în lumea celor drepți în săptămâna de după Sfintele Paști ajung în Rai, în timp ce rugăciunile sunt mult mai puternice.

Dacă vrei să scapi de necazurile din viață, iar păcatele tale să fie iertate, cuvintele de mai jos trebuie rostite astăzi. Vei simți cum ești ajutat de Divinitate și vei avea parte de multe lucruri bune în viitor.

„Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grairii în deșert nu mi-l da mie.

Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei dăruiește-mi-l mie, sluga Ta. Așa, Doamne Împărate, dăruiește-mi ca să-mi văd greșelile mele și să nu osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat ești Tu în vecii vecilor. Amin.

„Cel ce a înviat din morți, Hristos Adevăratul Dumnezeul nostru, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Sale și ale Preacuviosilor si de Dumnezeu purtătorilor părinților noștri și ale tuturor sfinților, să ne miluiască și să ne mantuiasca pe noi, ca un bun și de oameni iubitor”.

Rugăciunea se rostește până luni
Rugăciunea trebuie rostită până luni, când se va încheia Săptămâna Luminată. Păcatele credincioșilor vor fi iertate și vor găsi rezolvări la problemele cu care se confruntau de multă vreme.

„Bine esti cuvântat, Stăpane Atottiitorule! Care ai luminat ziua cu lumina de soare și noaptea ai strălucit-o cu raze de foc. Care ne-ai învrednicit a trece lungimea zilei și a ne apropia de începuturile nopții. Ascultă rugăciunea noastră și a tot poporului Tău. Si ne iarta tuturor păcatele noastre cele de voie și cele fără de voie.

„Primește rugăciunile noastre cele de seara și trimite mulțimea milei Tale și a indurărilor Tale peste moștenirea Ta.

Ocroteste-ne cu sfinții Tai ingeri. Înarmează-ne cu armele dreptății Tale. Îngradeste-ne cu adevărul Tău. Pazeste-ne cu puterea ta. Mantuieste-ne de toată primejdia, de tot vicleșugul celui potrivnic.

„Și ne dăruieste în această seară cu noaptea ce vine și toate zilele vieții noastre desăvârșit, cu pace, fără de păcate, fără sminteală și fără nălucire. Pentru rugăciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu și ale tuturor sfinților, care Ţi-au plăcut din veac.

0105
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.