Știri

Cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. La 57 de ani are o avere considerabilă

Fotografiile recente cu Dorin Mateiu în prezența Simonei Halep au stârnit un val de speculații cu privire la legătura celor doi. Bărbatul în vârstă de 57 de ani se clasează pe locul 110 în topul celor mai bogați 300 de români.

Dorin Mateiu a apărut, recent, în prezența Simei Halep, despre care se știe că a divorțat anul trecut la nici un an de la nunta cu Toni Iuruc, un alt prosper om de afaceri. Noul bîrbat din viața sportivei are o avere impresionantă, fiind în topul celor mai bogați români.

În ultima perioadă, Simona Halep a făcut unele postări care au alimentat speculațiile cu privire la starea ei sentimentală, printre care poze cu trandafiri și selfie-uri în care zâmbea cu gura până la urechi în curtea unei vile impunătoare. Recent au apărut și imagini cu sportiva în prezența unui prosper afacerist român.

Dorin Mateiu, un bărbat de 57 de ani, este cunoscut în lumea afacerilor și sub porecla de „regele mezelurilor din Transilvania”. El are o avere impresionantă estimată la 70 de milioane de euro, situându-se pe locul 110 în TOP 300 Capital al celor mai bogați români.

Fotografiile i-au surprins pe cei doi în diverse momente, inclusiv la restaurant, în ipostaze care duc cu gândul că ar forma un cuplu. Și deși aceste dovezi există, nu este încă o certitudine că supozițiile se confirmă. Mai mult, se zvonește că cei doi ar fi fost văzuți împreună și în alte locuri din lume, cum ar fi Dubai sau Miami. Potrivit apropiaților, cei doi s-ar fi cunoscut în urmă cu 8 luni iar afaceristul ar fi rugat un prieten comun, Dragoș Nedelcu, să o ajute pe sportivă în cazul de dopaj.

„Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva”, a declarat Dorin Mateiu, pentru ProSport.

Cu toate acestea, în ciuda vorbelor care circulă, a imaginilor și a presupuselor conexiuni, ceea ce contează cel mai mult acum este reacția milionarului, care este considerat a fi noul posibil iubit al Simonei Halep.

„Eu am invitat-o (n.r. la restaurant). De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a mai afirmat milionarul.

Dorin Mateiu, cunoscut și sub numele de „regele mezelurilor din Transilvania”, este un afacerist cu o avere impresionantă estimată la 70.000.000 de euro. Poziționat pe locul 110 în TOP 300 Capital al celor mai bogați oameni din România, Mateiu este recunoscut pentru succesul său în domeniul afacerilor și pentru contribuția sa la economia țării.

030
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.