Știri

Anunț trist pentru fanii lui Kate Middleton. Noi detalii despre starea prințesei de Wales

Vești proaste pentru toți fanii lui Kate Middleton, soția prințului William. Iată noi detalii despre starea prințesei de Wales, după ce s-a aflat că se confruntă cu probleme de sănătate.

Casa Regală britanică a dezvăluit informații proaspete privind momentul posibil al revenirii lui Kate Middleton la îndatoririle sale regale. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu ceva timp.

Potrivit The Telegraph, Prințesa de Wales nu va fi implicată în activitățile oficiale până la finalul anului 2024 sau până când medicii îi vor da undă verde.

Un consilier regal a subliniat necesitatea de intimitate și sprijin pentru recuperarea Prințesei de Wales. Acesta a afirmat că Kate Middleton va reveni la activitățile sale regale doar cu aprobarea medicilor.

„„Munca proiectelor Prințului și Prințesei este întotdeauna în desfășurare. Educația timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, a fost ținută pe deplin la curent pe parcursul dezvoltării activității Grupului de lucru și a văzut raportul”, a transmis și purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington.

În ciuda absenței sale din activitățile regale, Prințesa de Wales a fost implicată în proiecte importante, în special în domeniul educației timpurii, menționează sursa oficială. Cu toate acestea, accentul principal este pus pe recuperarea sa.

„Prințesa de Wales a fost forța motrică din spatele grupului operativ. Ea a fost ținută la curent de la înființarea grupului de lucru, a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta. Acesta e un angajament clar și asumat, pe viață. Dar am fost foarte clari că acum are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă când va primi undă verde de la medici”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington.

Aceste detalii vin în contextul unei perioade dificile pentru Kate Middleton și familia regală britanică.

033
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.