Media

Test de inteligență. Corectează ecuația 5+6=3, mutând un singur băț de chibrit

Dacă vrei să știi dacă ai o minte sclipitoare, rezolvă acest test de inteligență într-un timp cât mai scurt. Corectează 5+6=3 în doar câteva secunde, mutând un singur băț de chibrit.

Test de inteligență. Corectează 5+6=3, mutând un singur băț de chibrit. Persoanele cu un IQ peste medie reușesc să rezolve acest test în mai puțin de 10 secunde. Răspunsul este unul extrem de simplu pentru persoanele cu o minte ageră.

Tu ai reușit să rezolvi acest test de inteligență? Dacă nu, nu-ți face griji, mai ai o mulțime de șanse să-ți antrenezi creierul. Iată soluția mai jos:

Ce este un test de inteligență

Testele de inteligență sunt instrumente psihologice utilizate pentru a evalua abilitățile cognitive ale unei persoane, cum ar fi raționamentul logic, gândirea abstractă, abilitățile verbale, memoria și capacitatea de rezolvare a problemelor. Aceste teste sunt concepute pentru a măsura aptitudinile mentale generale ale unei persoane și pentru a furniza o evaluare a nivelului lor de inteligență în raport cu o populație de referință.

Istoric, testele de inteligență au fost dezvoltate pentru a evalua capacitățile cognitive ale copiilor, dar au fost extinse și pentru a fi utilizate în evaluarea adulților. Aceste teste sunt utilizate într-o varietate de contexte, inclusiv în educație, recrutare și selecție profesională, consiliere și diagnosticare clinică.

Ce înseamnă nivelul IQ

Persoanele care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie.

Persoanele care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Sunt adevărate genii, descoperă teorii şi aparate noi. Reprezintă 0,2% din populaţie. Printre personalitățile contemporane cunoscute cu un IQ mare se numără Bill Gates sau Stephen Hawking.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.