Media

Doliu mare în lumea artistică. A murit Marius Baiazid

Veste teribilă în lumea muzicii de petrecere. S-a stins Marius Baiazid. Artistul se afla internat în sptal, din cauza unei boli grave.

Veste extrem de tristă pentru muzica de petrecere. S-a stins Marius Baiazid. Artistul se afla internat în spital, din cauza unei boli grave.

Marius Baiazid era un artist extrem de iubit. Era invitat la evenimente, acolo unde făcea pe toată lumea să se simte bine. Din păcate, drumul său pe acest pământ s-a încheiat mult prea devreme. Fiul său a anunțat vestea tristă, pe rețelele sociale.

”Dumnezeu să te ierte tatăl meu, nu am cuvinte! O să fiu tare cum ți-ai dori tu să fiu! M-ai secat! Cine dorește să-și ia rămas bun de la tata, va fi ținut 2 nopți la Biserica Soborul Maicii Domnului, zona Titan, Aleea Barajul Rovinari. Mâine va fi adus!”, a scris Alex Baiazid pe Facebook.

Vestea i-a șocat pe toți prietenii, care au transmis mesaje de condoleanțe emoționante.

”Dumnezeu să-l odihnească în împărăția lui! Putere multa și sincere condoleanțe familiei…, Offf Doamne Dumnezeule nu-mi vine să cred … Dumnezeu să te odihnească în pace…prieten drag, Ai plecat prea repede. Ai fost fratele meu si vei ramane fratele meu adevarat.

Cel mai bun om, care niciodata nu a facut rau la nimeni! Dumnezeu te-a ales pentru sufletul tau bun si curat. Sunt convinsa ca acum esti printre ingeri acolo sus. Dumnezeu sa te odihnească în pace, suflet minunat, om bun. Te-am respectat toată viata mea și te-am stimat ca om, sfaturile tale le folosesc si acum dupa atatia ani, cuvintele sunt prea mici, nu trebuia asa devreme.

Inca din copilarie si pe tot parcursul vietii am fost prieteni, vecini, colegi fara interes. De cate ori ne vedeam radeam, ne pupam si ne respectam. Azi toate aceste momente s-au intrerupt brusc. Ai ales sa pleci pe un alt drum. Imi raman amintirile frumoase si o mare durere in suflet! Drum lin catre ingeri, fratele meu”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de cei care l-au iubit.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.