Magazin

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 16 – 22 iunie: Leii au multe provocări misterioase, bizare, stranii, care le tulbură sufletul

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 16 – 22 iunie 2024. Invitatul Alinei Bădic a fost Lucreţiu Tudoroiu, scrie b1tv.ro.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 16 – 22 iunie

„Conflicte pe tipic plutonian, pe cauze misterioase, nervozități nefirești date de încălcarea unor reguli neptuniene. Încercați să aplanați conflictele, nu mergeți până în pânzele albe în domenii care sunt blocate din start, căutați negocierile cele mai productive, refaceți structura relațională”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii.

Berbec

Parteneriatele înregistrează acum un oarecare deficit. S-ar putea să se găsească în parteneriate karmice care vin cu tot felul de dezechilibre. Dezechilibrele sunt așa de dure în această perioadă, încât nu vor reuși să le echilbreze ușor, peste noapte. E nevoie de foarte multă muncă în această perioadă. Berbecii au ceva sufletește care-i răscolește, parcă nu-și mai găsesc locul, își pun tot felul de întrebări. Ar trebui să înceapă să aibă și ei pretenții de la cei din jur.

Taur

Taurii sunt foarte obosiți și există un soi de uzură. Nu vor mai putea atât de mult să facă toate activitățile pe care le făceau până acum. Trebuie să învețe să mai și renunțe la anumite activități care-i copleșesc. Să încerce să se calibreze, să aibă discuții constructive, nu șuete. Nu e indicat să stea prea mult pe zona aceasta de melancolie. Taurii vor fi puși în tot felul de ipostaze în care vin oameni cu idei noi, nonconformiști, persoane cu tot felul de proiecte, de propuneri neobișnuite. Fac lucruri care poate pentru alții pot părea bizare.

Gemeni

Gemenii sunt foarte inspirați, primesc un ajutor care li se cuvine din alte vieți. Factorul de noroc li se activează dacă se conectează cu lucruri în care cred cu adevărat și care au relevanță pentru sufletul lor. Șansă de câștig foarte mare dacă sunt curajoși, dacă intră în legătură cu oameni puternici. E foarte important să aibă încredere în destinul lor, să fie optimiști și să creadă în proiectele lor!

Rac

Nativii Rac încep să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat. E o perioadă de mare autenticitate, constructivă. Pentru ei e foarte important să înțeleagă valențele venusiene, să meargă mai mult pe zona energetică, să nu se conecteze cu oamenii pe zona discuțiilor, căci oamenii pot spune răutăți în această perioadă, că suntem cu toții destul de nervoși. Altfel spus, dacă o persoană le face mult bine, dar se întâmplă o dată să spună un lucru nepotrivit, atunci să treacă cu vederea, iar dacă cineva le vorbește foarte frumos, politicos, dar le face rău, atunci înseamnă că nu-i e foarte de folos în viață. Perioadă de predestinare foarte mare. Dacă respectăm timpii karmici, vom avea multe realizări.

Leu

Leii pe undeva au foarte multe satisfacții de ordin financiar, dar au și foarte multe provocări extraordinar de misterioase și de bizare. Lucruri misterioase, bizare, stranii care tulbură sufletul. Îi tulbură zona relaționalului, în care află lucruri triste despre prieteni, cunoștințe. Îi perturbă zona de minciună, disimulare. Trebuie să înțeleagă că forța vine, paradoxal, fix de la această zonă care-i tulbură. Ei renasc din această tulburare. Ce nu te omoară te face mai puternic!

Fecioară

Fecioarele au o propulsie socio-profesională interesantă, dar trebuie să urmărească niște lucruri, nu se pot lăsa așa într-o vâltoare. Să nu se lase induse în eroare dacă la un moment dat pare să le meargă bine, pentru că sunt niște norme, reguli pe care trebuie să le urmeze. Cu siguranță vor avea niște discuții și certuri zilele acestea cu diverse persoane. Pe de altă parte, în plan astral, undeva în zona non-acțiunii, în zona etericului se va întâmpla ceva pozitiv. Deci sub altă formă vine pozitivul și anulează negativul.

Balanță

E o perioadă în care se joacă o carte foare importantă, iar Balanțele încep să înțeleagă importanța a ceea ce știi să faci foarte bine. Devin cumva obsedate de a fi foarte bune la locul de muncă, de a se pune în valoare, de a demonstra ce pot, de a fi omul potrivit la locul potrivit. Încep să-și arate adevăratul potențial. Încep să aibă tot felul de rezultate. Trebuie să fie puțin mai atente cu negocierile de orice formă.

Scorpion

Conflict greu de identificat, pentru că Scorpionul e misterios, nu se arată, aduce conflicte dintr-o zonă ascunsă, criptată. Perioada aceasta oricum vorbește pentru toată lumea vorbește despre conflicte ascunse, agresiune din astral, persoane care au mocnit. Scorpionii consideră că anumite persoane au ceva cu ei, s-ar putea să vadă ce cu mintea n-au gândit din partea unora cu care într-un fel sau altul au o formă de parteneriat. Și în această variantă, ceva se întâmplă și-și dau seama, au un fel de revelație cu privire la acești oameni.

Săgetător

Perioadă cu foarte multe înțelesuri. Poartă discuții de mare forță, intensitate, chiar esențiale cu cei pe care-i consdieră parteneriatele lor de mers pe viață. Identifică acele parteneriatele pe care și le doresc pe termen lung. Pe de altă parte, există un conflict care balează, care o să-i deranjeze destul de mult deoarece e unul pe care nu știu cum să-l apuce. Cheia e bunătatea, răbdarea, înțelepciunea. Să nu intre foarte profund în acest conflict.

Capricorn

Vor să răscolească zona aceasta în care au fost mințiți, nedreptățiți, dezinformați, li s-au spus lucruri pe care ei le consideră nedrepte. Nu e clar dacă ajută acest lucru. Toate conflictele de acum sunt necesare, dar dacă sunt constructive și învățăm ceva din ele. Deci conflictele sunt necesare într-un fel, dar perioada invită la prudență, maturitate, răbdare, iertare.

Vărsător

Pornesc cu dreptul zilele acestea, un început de săptămână interesant. Ar trebui să intre în tot felul de proiecte cu structură nouă sau inovative. N-ar fi rău să se asocieze cu persoane care deja au demonstrat ceva, au construit ceva. Vor câștiga foarte mult oamenii cu inteligență peste medie, cei care au idei sofisticate, originale.

Pești

Mentorate, tot felul de lecții de destin pe care le înțeleg destul de ușor. Sunt avertizați asupra corectitudinii și fairplay-ului în ce privește relațiile pe care le au. Să fie atenți ce informații primesc, ce li se promite, să fie atenți să nu fie târâți în polemici fără rost. Să-și coordoneze foarte bine energia, căci nu e din plin. Trebuie să-și conserve energia și să se înconjoare de persoane benefice, care cred în potențialul lor.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.