Magazin

Horoscop Minerva pentru săptămâna până pe 23 iunie! Ce efecte aduce Luna Plină în Capricorn, pentru fiecare zodie în parte

Astrologul Minerva a prezentat horoscopul până pe 23 iunie! Este Lună Plină în Capricorn așa că a dezvăluit ce efecte se produc în viața nativilor, în aceste momente și vine cu previziuni pentru fiecare zodie în parte!

Până pe 23 iunie, are loc Luna Plină în Capricorn, moment cu o importanță deosebită. Fenomenul are loc în data de 22 iunie, iar astrologul recomandă ca nativii să își păstreze un program cât mai flexibil în aceste zile.

Horoscop Minerva până pe 23 iunie 2024

Berbec

Găsește noi oportunități profesionale prin munca în echipă și crearea unui grup care să-ți împărtășească interesele. Ți se poate cere să îi ajuți pe alții și este posibil să ai nevoie de timp pentru a finaliza totul.

Află singur care ar putea fi cel mai bun plan pentru banii tăi că binevoitori să știi că ai destui în jur și îți pot da sfaturi, numai că rareori aceste sfaturi te și ajută.

Orice investiție poate fi confuză așa că mai bine cere ajutorul unui consilier ca să ții tentațiile la distanță.

Taur

Reflectează la ceea ce îți dorești și la cine își va satisface sau nu nevoile.

Acest lucru ar putea duce la o despărțire sau la realizarea că relația pe care o ai este mai puternică ca niciodată și că trebuie să o duci la un alt nivel.

Acest lucru aduce farmecul și carisma personală la cote foarte ridicate. Te va ajuta să crești atât în ochii colegilor, cât și al șefilor. Dă atenție detaliilor și oricăror probleme financiare. Ai putea să te gândești la cum ai putea economisi din banii lichizi.

Gemeni

În următoarele câteva săptămâni, multe lucruri ar putea ajunge la final. Nu plânge, mergi mai departe! Mercur trece în Rac la mijlocul săptămânii, deci vei judeca mai mult cu sufletul și nu obiectiv. Prețuiește-ți liniștea interioară și alege-ți bătăliile cu grijă.

Renunță la orice obiceiuri proaste și adoptă rutine mai bune care să îți schimbe viața în bine. Îți dorești o schimbare la muncă, un loc în care se pare că te sacrifici prea mult și te simți neapreciat. Nicio problemă, acum este cel mai bun moment ca să aplici pentru o poziție nouă.

Rac

Pentru tine începe sezonul separărilor. În următoarele câteva săptămâni te vei gândi la cât de importante sunt relațiile și dacă acestea se potrivesc cu planul tău de viață.

Apoi te concentrezi asupra propriilor vise.
Ești gata să faci conexiuni importante așa că este și pentru tine un moment bun să-ți analizezi și să îți extinzi relațiile. Îmbrățișează copilul interior și învață să te bucuri de viață. Ieși din zona de confort și pariază pe iubire dacă vrei să te simți bine.

Leu

În următoarea săptămână concentrează-te asupra bunăstării personale. Ai grijă de tine înainte să te îmbolnăvești sau să te rănești accidental.

Joi, Mercur intră în casa transformărilor așa că investește în obiectivele tale.

Lucrează la propria ta reputație dacă vrei să urci scara ierarhică. Investește în lucruri care te pot ajuta, de la arta video, în special fotografia profesionistă și filmul.

Te gândești la rădăcinile tale, la fundamentul vieții de zi cu zi.

Săptămâna aceasta găsești oameni dispuși să te ajute. Dacă vrei poți aplica pentru un loc de muncă. Ai încredere în prima idee care îți vine atunci când iei aceste decizii. Va fi cea mai bună alegere.

Fecioară

Mai ai timp să te decizi dacă se te înscrii la anumite cursuri de vară, să citești câteva cărți interesante și să te deschizi la ideea de a descoperi lucruri noi. Studiul poate duce la succes. Nu contează ce spui, ci cum o spui.

Reflectezi la ceea ce spui, mai ales când ești supărat. Învață să citești printre rânduri. Săptămâna este excelentă pentru a-ți îmbunătății poziția actuală la locul de muncă. Este important să-ți păstrezi diplomația.

Balanță

Ești provocat să mergi pe propriul tău drum! S-ar putea să fii nevoit să renunți la rădăcinile pe care le ai și să plantezi unele semințe noi. Intuiția ta primește un impuls major. Lasă simțurile să te ghideze în tot ce faci.

Poți descoperi motivele ascunse ale vorbitorului. Intuiția ta te poate ghida și în planificarea financiară și împărțirea banilor. Banii nu sunt totul, dar este ceva la care te vei gândi mult în următoarele săptămâni. Prețuiește viața și oamenii, ceva ce valorează cel mai mult nu are preț.

Scorpion

Ți-ai putea afecta reputația dacă te ia gura pe dinainte. Ești atent la ceea ce spui și realizezi că tăcerea funcționează în favoarea ta.

Este un moment minunat pentru a semna contracte și a pune țara la cale cu un partener. Ieși din zona de confort și caută noi oportunități. Munca în echipă ar trebui să facă din această perioadă una ușoară.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă nou sunt zile numai bune pentru a participa la un interviu. Mare grijă, sunt zile în care flirturile romantice la locul de muncă ar putea duce la probleme. Fă-ți o politică din a nu te întâlni cu persoanele cu care lucrezi.

Săgetător

Concentrează-te pe construirea cuplului și cum să câștigi mai mulți bani pentru a scăpa de datorii și a-ți construi viața pe care o dorești. Din fericire, Mercur intră în Rac joi, în sectorul intimității și al inconștientului individual.

Este un moment grozav pentru a organiza fiecare domeniu al vieții așa că dezvoltă-ți câteva obiceiuri noi care îți vor face viața mai bună.

Capricorn

Privește imaginea pe care ți-ai creat-o tu despre tine și vezi dacă se potrivește cu ceea ce ești tu în realitate. Nu-ți fie frică să o iei de la capăt dacă trebuie. Joi Mercur intră în Rac și ești gata să te exprimi în moduri care să te facă să te simți bine, de la felul în care te îmbraci, până la încercarea unui nou stil de artă.

Ai încredere în instinctul tău când vine vorba despre cele mai apropiate relații. Dacă ceva nu este în regulă, nu-ți fie teamă să pui capăt relațiilor suspecte pentru a face loc prietenilor adevărați.

Vărsător

O motivație profundă se dovedește a fi faptul că poți renunța la ceea ce credeai că vrei și să conectezi la intimitatea interioară. Joi, Mercur intră în Rac și vei prefera să rămâi foarte aproape de familie și de cei dragi. Vei regăsi securitatea emoțională de care ai nevoie.

În următoarele săptămâni vei putea să-ți schimbi cariera sau să faci unele schimbări majore privind cariera. Emoțiile pot crește ca intensitate și este important să rămâi calm. Evită să dai vina pe alții dacă ești supărat sau descurajat.

Pești

Este un moment bun pentru a învăța lucruri noi, pentru a rezolva unele probleme și pentru a discuta cu alții. Ar putea duce la lucruri bune în viitor. Abilitatea de a crea relații, de a reunii oamenii și de a împărtăși idei te va face remarcat.

Șefii te vor remarca și te vor face să-ți asumi mai multe lucruri înainte de a fi pregătit pentru asta. Discută cu un specialist ca să-ți îmbunătățești performanța.

091
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.