Media

Bella Santiago trece prin clipe foarte grele! Fratele său a murit

Momente dificile pentru Bella Santiago. Cântăreața este în doliu! Și-a pierdut fratele și în momentul de față trece prin clipe de neimaginat. Ce s-a întâmplat cu acesta.

Bella Santiago este în doliu, după ce fratele ei s-a stins din viață. Fosta câștigătoare X Factor a făcut anunțul dureros pe rețelele de socializare.

Artista transmis și un mesaj emoționant în care îi mulțumește fratelui său pentru toate clipele petrecute împreună.

Mulți nu știu că Bella Santiago nu a avut o viață ușoară, pentru că a fost nevoită să își lase în urmă familia și viața pe care o avea în Filipine, țara ei natală. Apoi a venit în România și a luat totul de la zero.

Și-a construit o familie în țara noastră, alături de Ionuț Grigore, bărbatul cu care s-a căsătorit civil în 2017, iar anul trecut au ales să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

Artista și-a găsit în sfârșit liniștea și voia să îl aducă și pe fratele ei aici, însă nu a mai apucat.

Bella a avut o copilărie nefericită. La doar un an, și-a pierdut tatăl, iar mama ei abia se descurca să întrețină familie, și, desigur, neajunsurile au întărit relația pe care fosta câștigătoare X Factor o avea cu fratele ei.

Bella Santiago, distrusă de durere
Anunțul trist despre decesul bărbatului a picat ca un trăsnet peste cântăreață, mai ales că cei doi vorbiseră chiar înainte de vestea tragică.

Bella Santiago a dezvăluit că și-a făcut foarte multe planuri cu fratele ei, iar acum nu îi vine să creadă că nu îl va mai vedea în viață.

Artista îi găsise fratelui său un loc de muncă în România și urma ca acesta să se mute aici.

Din păcate, viața nu a fost de partea lor, iar pe rețelele sociale, Bella Santiago a transmis un mesaj de condoleanțe pentru fratele ei.

„Te iubesc, frate! Înainte să pleci dintre noi am vorbit și am făcut planuri, am fost atât de fericiți. Când ți-am găsit un loc de muncă aici, mi-ai spus că vei deveni mai puternic. Încă visez să fiu cu tine aici.

Sunt atât de mândră de tine pentru că ai fost un tată, frate, prieten foarte iubitor. Îți mulțumesc, frate, pentru toate eforturile tale și îți mulțumesc că ți-ai crescut copiii să fie buni. Odihnește-te în pace! Știu că tu și Lolo sunteți împreună, vă iubim atât de mult”, a scris Bella Santiago pe Instagram.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.