Categories: Știri

Este oficial! Gina Pistol la Pro TV. Indiciul clar că va prezenta MasterChef

Gina Pistol a renunțat de doi ani la televiziune pentru a avea mai mult timp pentru familie, pentru Josephine, familia. Întrebată acum într-un interviu pentru Ciao dacă revine la TV din toamnă, prezentatoarea a lăsat loc de interpretări.

În 2022, Gina Pistol și-a anunțat retragerea de la Antena 1, din emisiunile „Asia Express” și „Chefi la cuțite”, pentru a avea mai mult timp pentru familie, în special pentru Josephine, fiica ei și a lui Smiley. În tot acest timp, ea a muncit în continuare pentru unele campanii plătite în mediul online, dar și la TV. A făcut reclamă la șampoane, la produse cosmetice, la haine și altele. De curând, în spațiul public s-a speculat că Gina Pistol va reveni pe micul ecran mai devreme decât fanii sperau, însă nu la Antena 1, ci la Pro TV, la „MasterChef”, acolo unde Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt noii jurați.

Indiciul clar că Gina Pistol va prezenta MasterChef

Smiley și Gina Pistol au oferit un interviu despre viața de familie la emisiunea Vorbește lumea de la ProTV. Acesta este un semn clar că soția lui Smiley a fost cooptată în echipa postului de televiziune. Este o strategie de marketing obișnuită pe piața media, aceea de a-și promova vedetele și în alte emisiuni.

Cel mai probabil, când se va decide data noului sezon MasterChef, va fi anunțat și prezentatorul, iar Gina Pistol este o favorită, mai ales în rândul fanilor.

„Sperăm să prezinte Gina Pistol”, au transmis internauții pe Instagram, după ce au fost anunțați noii jurați ai emisiunii culinare de la Pro TV. În acest context, Smiley a filmat-o recent, în bucătărie, pe Gina Pistol, care pregătea un sandvici. „Gina, ce gătești azi?”, o întreabă Smiley. „Fac un sandvici bun, bun de tot cu anșoa, am învățat să îl fac de curând”, răspunde ea. „Te pregătești pentru ceva?”, reacționează Smiley.

Până la acest moment, Pro TV nu a anunțat cine va prezenta „MasterChef”, sezonul 9. La început, actorul Răzvan Fodor a avut rolul de moderator al show-ului culinar.

Acum, întrebată de publicația Ciao dacă ar putea fi văzută pe micile ecrane din această toamnă, soția lui Smiley a spus: „Nu știu să vă zic”. „Eu acum sunt pregătită să mă întorc. Mai trebuie să merg puțin la sală și la solar! Sunt pregătită să mă întorc!”, a mai zis Gina Pistol, completată de Smiley: „Eu sigur mă întorc în toamnă”.

Furtună Cristiana

Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.