Categories: Știri

Astrologul Cristina Demetrescu despre meciul România – Olanda: „Exact la ora 7, mâine, se întâmplă ceva”

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre previziunile astrologice pentru echipa națională a României în meciul cu Olanda. În studioul Vorbește Lumea, Cristina Demetrescu le-a dat vești bune susținătorilor României.

„E un meci foarte greu, dar exact la ora 19:00, mâine, pe data de 2 iulie e ceva, e o energie bună. Mâine la ora 7:00 Luna intră în Gemeni. Nu pot să spun foarte multe despre lucrul acesta, dar dacă era astăzi meciu, era rău, dar mâine e mai bine.

Vărsătorul și Gemenii sunt zodii de aer și știi cum e, poți să dai oricât cu piciorul în minge, dar e aerul care nu știi cum duce mingea”, a explicat Cristina Demetrescu la Vorbește Lumea.

Potrivit calculelor, Naționala României este Vărsător, deoarece se ia în considerare data la care s-a înființat Federația Română de Fotbal: 16 februarie 1930, și tot atunci a apărut și echipa națională.

Naționala României a realizat minunea la EURO 2024, dar greul abia de acum începe, pentru că urmează meciul România – Olanda din optimile Campionatului European.

După 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia, ”tricolorii” lui Edward Iordănescu au terminat pe locul 1 în grupă și s-au calificat în optimile de finală, acolo unde o vor întâlni la Munchen pe Olanda, LIVE marți de la ora 19:00 pe PRO TV și VOYO, și LIVE TEXT cu VIDEO EXCLUSIV pe Sport.ro.

Furtună Cristiana

Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.