Categories: Știri

Povestea fabuloasă de iubire dintre Ileana Stana-Ionescu și Andrei Ionescu. Au fost împreună 67 de ani: ”Prima oară când am văzut-o, nu mi-a plăcut deloc”

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu au trăit o poveste de dragoste remarcabilă, care a durat aproape 70 de ani, o viață lungă și plină de experiențe.

Ileana Stana Ionescu a murit la vârsta de 87 de ani, după o carieră dedicată teatrului și filmului românesc. Nu doar rolurile pe care le-a interpretat au impresionat, ci și povestea de viață pe care a trăit-o alături de soțul ei, Andrei Ionescu, care acum rămâne văduv.

Cei doi au petrecut 67 de ani împreună. Relația lor nu a fost una de dragoste la prima vedere!

Inițial, au fost prieteni, iar Andrei Ionescu nu s-a simțit atras de ea în primele lor întâlniri. Cu toate acestea, prietenia lor a evoluat într-o relație solidă, care a rezistat în timp. Din dragostea lor a rezultat și un fiu, Andrei Manuel, stabilit acum în America, unde practică medicina ca internist.

Într-un interviu recent, Andrei Ionescu a povestit cum s-a dezvoltat relația lor. “Prima oară când am întâlnit-o, nu mi-a plăcut deloc. Dar în timp, am devenit prieteni și, mai târziu, ne-am îndrăgostit. Dragostea noastră a dăinuit pentru că am fost legați profund prin profesia noastră. Ca actori, am format o echipă minunată atât pe scenă, cât și acasă. Eu sunt mai liniștit, ea mai energică; ne-am completat reciproc”, a spus el pentru playtech.ro.

Andrei Ionescu a mai povestit și despre dinamica relației lor. În perioadele dintre turnee, Ileana Stana Ionescu îi plăcea să-l surprindă cu diferite preparate culinare, iar el și fiul lor erau adesea jurați entuziaști ai mâncărurilor delicioase pe care actrița le gătea cu pasiune.

Furtună Cristiana

Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.