Categories: Știri

Alina Badic, horoscop până pe 13 iulie: „Un moment foarte important din punct de vedere astral”. Se rescriu destinele

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 7 – 13 iulie 2024. Invitata Alinei Bădic a fost dr. Alina Dascălu, medic primar obstetrică-ginecologie.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 7 – 13 iulie
„Azi vom discuta despre modul în care va trebui, în perioada imediat următoare, să gestionăm energia. Există o ramură despre care se vorbește destul de rar, anume energetica astrologică. E foarte importantă să știm cum să gestionăm energia pe care o avem la dispoziție. Sunt zile care, conform configurației astrale, nu beneficiază de foarte mult aport energietic și atunci e bine să fim puțin mai ponderați, să stăm în introspecție și moderație. Și sunt zile în care suntem mai euforici, avem entuziasm și acelea sunt zile foarte bune pentru a fi cât mai tonici și activi.

E foarte important să înțelegem în această perioadă cum să gestionăm energia din jurul nostru, deoarece Saturn și Neptun în semnul Peștilor atrag atenția asupra unui deficit energetic, motiv pentru care foarte multă lume vorbește despre devitalizare”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii.

Berbec

Există două categorii de nativi Berbec în această perioadă, cei care au început să facă lucrurile ca la carte, care au înțeles cum să-și dozeze energia și să nu se forțeze, și cei care încă nu au înțeles acest lucru și fac tot felul de activități care-i uzează. E foarte important să nu nesocotească profilul lor, nu le face bine să li se impună lucruri, să facă lucruri contra voinței lor. E bine să-și respecte un hobby, să facă ceva pentru ei, pentru a nu exista zona aceasta de refulare, de agresivitate.

Taur
Taurii chiar nu se plictisesc în această perioadă. Moment bun de a-și încărca bateriile. Mod de a câștiga banii destul de alambicat, cu multă responsabilitate, conexiuni cu persoane cu funcții. Ies un pic din confortul lor și atunci apar uzura și diverse afecțiuni. Recomandarea e să-și găsească timp să stea în liniște, să se relaxeze. Sistem relațional bine pus la punct, care le poate aduce mulțumire în proiecte deosebite.

Gemeni
Ce poate fi mai frumos decât să avem Marele Benefic în semn? Pentru Gemeni e foarte important în această perioadă să călătorească și să se extindă. Expansiunea, cunoașterea în sine sunt esențiale. Casa propriilor venituri și a validării e importantă, așa că trebuie să se pună în valoare, să iasă în evidență. Dar și ei trebuie să fie atenți cum își gestionează energia. Formă de stres destul de mare. Să fie optimiști.

Alina Bădic a prezentat horoscopul pentru săptămâna 7 – 13 iulie
Rac
Luna Nouă superbă, foarte bine aspectată în semnul lor vorbește despre o conexiune cu ceva care pe Raci îi încarcă foarte mult emoțional. Trebuie mereu să aibă o pasiune, o activitate prin care să-și manifeste creativitatea și energia. Nu trebuie să le lipsească această zonă de creativitate. Nativii Rac, mai mult decât orice altă zodie, au nevoie de confort emoțional.

Leu
Trebuie identificată zona de agresivitate, e ceva care permanent îi agresează. Un ajutor vine din lumea de dincolo sau o anumită formă de relaxare care nu le e specifică Leilor. Au de învățat o politețe care ține de vorbe. Vorba dulce mult aduce! Trebuie să facă tot posibilul să înțeleagă acea zonă de disconfort.

Fecioară
Fecioarele au învățat să gestioneze zona aceasta a etichetărilor și a verdictelor, deci vor fi foarte detașate. Multe își găsesc echilibrul în relaționarea cu oamenii de calitate. În general, e important să fim înconjurați de oameni cu care să ne simțim confortabili emoțional, care să ne spună o vorbă bună. Să încercăm să evităm persoanele prăpăstioase.

Horoscopul perioadei 7 – 13 iulie, pentru fiecare zodie
Balanță
Balanțele trebuie să fie creative, să se regăsească într-o relație pasională de dragoste sau să se raporteze puteric la proprii copii. Creativitatea aceasta le aduce o formă de regenerare. Balanțele muncesc foarte mult și această creativitate e un fel de refugiu pentru ele. Să dea atenția cuvenită zonei legată de sănătate, orice afecțiune trebuie tratată cu responsabilitate!

Scorpion
E momentul să se desfășoare, să iasă la rampă! E momentul să strălucească pe mijlocul scenei! Schimbările de ambianță, călătoriile, discuțiile cu prietenii, cărțile, filmele, hobby-urile, toate acestea ajută la regenerare, la ieșirea din melancolie.

Săgetător
Săgetătorii încearcă să găsească un sens tuturor lucrurilor care li se întâmplă, motiv pentru care s-ar putea să-i vedem mai obosiți decât altădată. Pur și simplu nu mai suportă zonele de necunoscut. E o provocare, ei chiar vor să găsească singuri o explicație pentru anumite lucruri care li se întâmplă. Totodată, vor să descopere zona care le aduce cea mai multă energie, din care-și trag cel mai mult potențialul – serviciul? familia? un hobby? Ar trebui nu doar să înceapă ceva, ci chiar să-și ia un angajament, să deslușească acel ceva care pe ei îi trage în jos.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 iulie, prezentat de Alina Bădic
Capricorn
E importantă pentru ei depășirea limitelor individuale și un fel de regenerare, restructurare tipic plutoniană. Capricornii intră într-un fel de vrie, au exces energietic, dar trebuie să știe să-și canalizeze această energie. Nu doar că nu și-au pierdut busola, dar au devenit busolă pentru alții și trebuie să-și asume acest lucru. Se chinuie să-i ajute pe cei care s-ar putea să se simtă în deficit. Există o anumită zonă, pe care trebuie s-o identifice, în care li s-a anulat liberul arbitru și practic nu mai pot face o alegere.

Vărsător
Forță foarte bună pentru cei care vor să construiască ceva, să-și echilibreze energia, s-o ducă pe o zonă constructivă, pentru cei care vor să se angreneze într-un proiect. E foarte importantă organizarea pentru o viață mai echilibrată, mai ordonată, mai confortabilă.

Pești
Potențial energetic ce ar trebui folosit într-o zonă constructivă. Ajutor nesperat din partea Universului. Sunt zile care arată șansă de reușită, cam orice își doresc le iese. Există și șansa de a echilibra lucrurile acolo unde sunt dezechilibre. Pe zonele în care se simt neputincioși, să încerce să ia o hotărâre, căci vor primi ajutor în acest sens. Dacă e ceva în viața lor ce nu le place, să încerce să elimine acel lucru pentru că sunt susținuți, e foarte armonioasă energia în jurul lor.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.