Categories: Știri

Carmen Harra a dat verdictul neașteptat despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol: El e un independent!

Smiley și Gina Pistol au format unul din cele mai neașteptate cupluri din showbiz. Deși se cunoșteau și simpatizau de mai mult timp, prezentatoarea TV și celebrul cântăreț au recunoscut că nu s-au gândit niciodată că vor avea o relație. Gina Pistol spune că Smiley a fost singurul bărbat alături de care s-a simțit acceptată cu adevărat.

La rândul său, cântărețul spune că pe lângă frumusețea ieșită din comun, Gina mai are un atu: e extrem de răbdătoare!

„Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu, dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc. E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună.

Sunt perfecți unul pentru altul.Va fi o căsătorie datorită ei. Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie”, a spus Carmen Harra., potrivit Impact.ro.

Carmen Harra spunea în urmă cu ceva timp, că artistul și prezentatoarea TV se completează perfect, iar în ciuda faptului că el este greu de dus la altar, focoasa blondină va reuși să îl facă să spună „Da” , lucru care s-a și întâmplat.

„Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie”, a mai spus Carmen Harra., potrivit Impact.ro.

Furtună Cristiana

Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.