Categories: Știri

De ce să bei un pahar de lapte cu o linguriță de bicarbonat de sodiu. Sigur nu știai asta

Dacă nu știai, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru mai multe lucruri decât crezi, în afară de coacere. Iată ce se întâmplă dacă pui puțin bicarbonat într-un pahar de lapte.

Bicarbonatul este un ingredient popular pentru copt. Oferă alimentelor precum pâinea, prăjiturile, brioșele și prăjiturile o textură ușoară și pufoasă, iar acest lucru se datorează faptului că are proprietăți de dospire.

Chiar și așa, bicarbonatul de sodiu are o varietate de utilizări casnice, în afară de gătit. Deși mulți oameni cred că este exclusiv pentru copt, bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai versatile produse pe care le poți avea în casă.

Bicarbonatul de sodiu are și multe beneficii pentru sănătate care sunt surprinzător de utile în viața de zi cu zi.

Astfel, dacă bei un pahar de lapte cu o linguriță de bicarbonat de sodiu poți să scapi rapid de tusea supărătoare.

Bicarbonatul de sodiu este alcalin, ceea ce îl face ideal pentru neutralizarea pH-ului corpului nostru. De asemenea, s-a descoperit că bicarbonatul de sodiu calmează pielea, dar și durerile.

Această băutură ar putea detecta cancerul
Dacă bei o jumătate de cană de apă cu 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu dizolvată în ea, vei neutraliza acidul din stomac și te va ajuta să te simți bine dacă ai arsuri la stomac.

Înțepăturile de insecte pot fi surprinzător de dureroase. Calmează-ți pielea folosind bicarbonat de sodiu. Se amestecă o cantitate mică cu câteva picături de apă până se formează o pastă groasă, netedă.

Se aplică pe zona afectată, se lasă să acționeze timp de 10 minute și se curăță.

Bicarbonatul este un produs natural, ieftin, care poate ajuta la prevenirea cancerului. Nivelul pH-ului din corpul nostru este extrem de important pentru sănătatea noastră.

Se consideră că celulele canceroase se dezvoltă în condiții mai acide pentru că bicarbonatul de sodiu este alcalin, poate ajuta la readucerea nivelului de acid la normal.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.