Categories: Știri

Ce tradiții vor respecta Ianis și Elena Hagi în ziua cea mare. Nu sunt deloc cum s-ar fi așteptat invitații

Ianis și Elena Hagi își vor jura iubire veșnică mâine, pe 14 iulie. Pregătirile pentru ziua cea mare au început în urmă cu șase luni și s-au asigurat că totul va fi exact cum au visat. Și-au dorit un eveniment de clasă, cu tradiții. Unul dintre obiceiurile de care au vrut să țină cont este acela în care își moștenesc nașii.

Ianis și Elena Hagi se pregătesc intens de cea mai importantă zi din viața lor. Vor deveni o familie și în fața lui Dumnezeu mâine, pe 14 iulie, și vor ține cont de mai multe tradiții. Mirii spun că sunt mândri că provin din familii de machedoni, așa că nu aveau cum să lipsească și astfel de momente.

Ce tradiții vor avea la nuntă Ianis și Elena Hagi
Ianis Hagi și soția lui au declarat că și-au dorit o nuntă mare, cu tradiții și au decis să țină cont de toate obiceiurile importante într-o familie de machedoni.

„Suntem mândri de familii și de familia în care a crescut. Ni s-a transmis de mici copii să respectăm tradițiile, am crescut în casă cu bunicii și cu siguranță vom respecta tradițiile și suntem mândri că le putem face pe toate (…) Este steagul cu care dansăm toată noaptea. Normal, noi îl facem din partea bărbatului, a băiatului”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu acordat pentru Antena.

Unul dintre obiceiurile pe care au vrut să le respecte este acela în care își vor moșteni nașii, așa cum vor face, la rândul lor, și copiii.

„Ne mândrim cu toate tradițiile. Gândiți-vă la o nuntă normală, dar cu obiceiurile noastre să le triplați. Avem obiceiuri frumoase. Un exemplu ar fi faptul că ne moștenim nașii și cumva, nașii noștri sunt copiii nașilor părinților noștri”, a completat soția lui.

Ianis Hagi, emoții mari înainte de ziua cununiei religioase
Ianis Hagi și Elena s-au afișat pentru prima dată împreună în urmă cu doi ani, iar fotbalistul spune că, firesc, are și emoții, mai ales că îi mai despart câteva ore până când se vor căsători religios.

„Eu n-am mai fost în trecut îndrăgostit. Sunt pentru prima dată îndrăgostit și voi fi pentru prima dată ginerică. Cu siguranță va fi o experiență nouă pentru mine. Emoții sunt, dar e și normal să fie emoții, cum și acum le acum, așa vor fi și la nuntă (…) Asta înseamnă că suntem unde ne dorim”, a mai spus fotbalistul.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.