Categories: Știri

Furtuna a răsturnat un TIR pe autostradă. Traficul este oprit

Incident, luni seară, pe Autostrada București-Ploiești (A3). O rafală puternică de vânt a răstunat un tir, în zona localității Gruiu. VIDEO la finalul articolului.

Traficul rutier a fost restricționat pe o bandă, pe sensul de mers spre Ploiești.

Mai mulți cititori ne-au trimis imagini de la locul incidentului.

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A3 București-Brașov, la kilometrul 35, pe sensul de mers către Ploiești, în zona localității Gruiu, județul Ilfov, un autotren fără încărcătură s-a răsturnat peste glisiera mediană, blocând banda nr. 2. Nu sunt persoane rănite.

Circulația rutieră se desfășoară pe banda de urgență și prima bandă și se estimează reluarea normală a traficului după ora 18:00

VIDEO

VEZI AICI: ACTUALIZARE: Alte zeci de județe sub Cod portocaliu și Cod galben de furtuni violente și fenomene meteo extreme

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.