Categories: Știri

Câți bani a plătit Antena 1 pentru a transmite exclusiv nunta lui Ianis și Elena Hagi. Este cea mai mare suma din istoria televiziunii din România

Antena 1 a dat lovitura în mass-media, obținând drepturile exclusive de difuzare a „nunții anului”. Trustul familiei Voiculescu a plătit o sumă impresionantă pentru ca cel mai important eveniment din viața lui Ianis Hagi și a tinerei sale soții, Elena, să se vadă doar la Antenă.

Este vorba, așadar, de nici mai mult, nici mai puțin de 350.000 de euro, aceasta fiind cea mai mare sumă plătită vreodată în România pentru exclusivitatea unei nunți, scrie sportpesurse.ro

Ceremonia religioasă a avut loc la biserica Sfântul Visarion din București, urmată de o petrecere grandioasă la Domeniul Știrbey din Buftea, unde au fost prezenți 700 de invitați. Evenimentul a fost organizat meticulos, inclusiv modul în care a fost acoperit de mass-media.

Suma colosală plătită de Antena 1 ca să obțină dreptul exclusiv de transmitere a nunții lui Ianis Hagi

Inițial, Gică Hagi nu a fost deloc încântată de ideea de a transforma nunta fiului său într-un reality-show. Totuși, la insistențele „Baciului” Gică Popescu, „Regele” s-a lăsat convins să accepte banii oferiți de postul TV. În cele din urmă, familia Hagi a semnat acordul cu Antena 1, transformând, astfel, evenimentul într-o afacere profitabilă.

Aceasta este cea mai mare sumă plătită vreodată în România pentru exclusivitatea unei nunți, subliniind importanța și interesul generat de acest eveniment. Mirii Ianis și Elena Hagi au primit astfel un dar de nuntă substanțial, marcând un nou record în peisajul media românesc.

Pavel Bartoș și Ilie Dumitrescu au încălcat interdicția de a difuza imagini de la eveniment
Dansul mirilor a fost deschis pe melodia Vals, cântată de Smiley. Momentul a fost unul extrem de emoționant. Chiar dacă mirii le-au interzis invitaților să posteze imagini de la eveniment pe rețelele sociale, ei bine, Pavel Bartoș, care prezintă evenimentul, și Ilie Dumitrescu, fostul coleg al lui Gică Hagi, fermecați de frumusețea momentului, au decis să le arate și fanilor primul dans al Elenei și al lui Ianis Hagi în calitate de soț și soție, în fața Lui Dumnezeu.

”Dansul mirilor, Ianis și Elena Hagi, dar și al părinților atât de emoționați, Gheorghe și Marilena Hagi, pe atât de emoționantul vals cântat chiar de Smiley! Casă de piatră , dragii mei! Sănătate și tare multă fericire, la bine și la greu!”, a scris Pavel Bartoș la descrierea momentului, pe rețelele sociale.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.