Categories: Știri

Cine e soția lui Andrei Burcă. Fotbalistul s-a căsătorit civil cu aleasa inimii sale. Imagini de la marele eveniment

Andrei Burcă și femeia alături de care acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste de o bună perioadă de timp s-au căsătorit civil. Cei doi îndrăgostiți au spus cel mai important „Da” din viața lor în fața ofițerului de stare civilă. Cine e femeia care l-a cucerit iremediabil pe fotbalist și l-a făcut să renunțe la burlăcie.

După ce Denis Drăguș și Ianis Hagi și-au unit destinele cu alesele inimilor lor, iată ca a venit și rândul lui Andrei Burcă să facă pasul cel mare. După ce la începutul acestui an fotbalistul și-a cerut iubita în căsătorie, în Paris, cei doi au devenit recent soț și soție.

Andrei Burcă s-a căsătorit civil cu aleasa inimii sale

Andrei Burcă este cel de-al treilea component al naționalei de la EURO 2024 care a decis să renunțe la burlăcie în această vară. Fotbalistul s-a cununat civil cu Mara Iulia Cîmpean, femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

La începutul acestui an, după ce a fost cerută în căsătorie, într-un cadru romantic, în Paris, tânăra a făcut publică pe Instagram o fotografie alb-negru în care iubitul ei o ținea de mână, lăsând la vedere inelul de logodnă.

„Abia aștept să-mi petrec restul vieții cu tine”, a fost mesajul scris atunci de tânără în descrierea imaginii care a strâns mii de like-uri și comentarii.

Mara Iulia Cîmpean este de profesie avocat și, de-a lungul anilor, a acceptat să se mute și să își urmeze iubitul pe unde a avut contract. De această dată, este foarte probabil ca tânăra să se mute împreună cu soțul ei în Emirate, din moment ce Andrei Burcă s-a transferat de la Al-Okhdoud, din Arabia Saudită, la FC Baniyas, din Emiratele Arabe Unite.

Mesajul emoționant transmis de Andrei Burcă după eliminarea României de la EURO 2024
La scurt timp după ce România a fost eliminată de la EURO 2024, Andrei Burcă a transmis un mesaj emoționant în care a ținut să mulțumească fanilor pentru atmosfera creată pe toată durata turneului final.

„O seară tristă pentru noi, le mulţumim fanilor pentru că au fost senzaţionali pe toată durata acestui turneu. Ne bucurăm că am reuşit să ieşim din grupă de pe primul loc. Am jucat bine în primele 15 minute, a venit acel gol la prima fază a lor. Ne-au destabilizat. (…) Fanilor le transmit că ei au fost jucătorul numărul 1, când îi avem alături putem face lucruri măreţe”, a fost mesajul transmis la acel moment de Andrei Burcă.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.