Categories: Știri

Cauza morții lui Andrei Versace. Înfiorător cum a fost găsit, de fapt

Cunoscutul influencer Andrei Versace a fost găsit, sâmbătă, mort în casă.Un agent de pază de la complexul rezidențial unde locuia acesta a dat alerta după ce din apartament s-a simțit un miros înțepător.

Polițiștii de la Secția 2 din București au fost sesizați la 112 sâmbătă, la ora 10.35, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe din Sectorul 1, că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate.

Polițiștii și un echipaj ISU au mers la fața locului, unde au găsit un bărbat decedat. Anchetatorii au constatat că nu erau urme de violență.

Ar fi vorba de Andrei Pârvan, cunoscut ca Andrei Versace.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a murit bărbatul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, pentru necropsie.

„Polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate. Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Ce a transmis poliția după ce Andrei Versace a fost găsit fără suflare în apartamentul său
„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10.35, polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.

Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții de la Poliția Capitalei.

Cine a fost Andrei Versace

Andrei Pârvan a câștigat notorietate în presa tabloidă prin crearea unei imagini de milionar excentric pe rețelele de socializare. Acesta a atras atenția prin afișarea stilului de viață luxos, pozând adesea alături de mașini de lux, elicoptere și în vacanțe exclusiviste.

De asemenea, le arăta urmăritorilor săi apartamentul său, în care a investit 600.000 de euro. Prin această abordare, Andrei Versace a captat atenția actorului Mihai Bendeac, care l-a transformat într-un personaj popular și l-a interpretat de mai multe ori în show-urile sale de comedie.

Ultima oară când a fost menționat în presă a fost la sfârșitul lunii martie, când a provocat un scandal într-un mall din centrul Bucureștiului, stropind cu apă mai mulți clienți, fiind pe jumătate dezbrăcat.

Cine era de fapt Andrei Versace, găsit mort în casă

Furtună Cristiana

Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.