Categories: Știri

S-a aflat prin ce a trecut David Popovici la Paris. Ce i-au făcut stewardesele românce de la TAROM campionului olimpic, după ce un angajat francez a comis o gafă uriașă

David Popovici a avut o plecare inedită de la Paris, după ce un angajat francez a comis o gafă uriașă.

Înotătorul român a cucerit două medalii la Jocurile Olimpice de la Paris. Mai precis, tânărul sportiv și-a adjudecat aurul olimpic la proba de 200 de metri liber și bronzul la proba de 100 de metri liber.

La plecarea de pe Aeroportul Paris-Charles de Gaulle, David Popovici nu a fost recunoscut de unul dintre reprezentanţii francezi ai companiei aeriene TAROM. Totuși, în ciuda atitudinii angajatului TAROM, în avion, stewardesele au oferit un moment deosebit. Deși sportivul avea bilet de întoarcere de la Paris spre București la clasa economic, a fost invitat de echipajul de bord să se mute la clasa business.

În ciuda faptului că David Popovici trebuia să revină în ţară cu Aeronava ”Nadia Comăneci”, din cauza unor probleme organizatorice, acest lucru nu s-a întâmplat, iar înotătorul s-a întors cu un zbor obişnuit.

„Mulţumesc să sunteţi aici, că ne-aţi aşteptat. Eu am tendinţa să mă complic atunci când vine vorba de declaraţii, dar acum o să fiu scurt şi la obiect. Mulţumesc tuturor celor care m-au urmărit, care m-au susţinut şi care au crezut în mine.

Cum spunea antrenorul meu, «nu puteam realiza acest lucru fără ajutor». Acestea sunt două medalii, două bucăţi de metal, dar pentru ele am muncit extrem de mult.

Felicitări celor care au reuşit să obţină nişte medalii pentru noi, pentru ţară. Despre condiţii a vorbit şi antrenorul meu, sunt nişte interviuri pe care nişte oamenii din fruntea ţării ar trebui să le asculte de mai multe ori. Este nevoie de investiţii în sport, de bani investiţi cu cap. Hai, România!”, a declarat David Popovici, potrivit Orange Sport.

Pe ce loc este România în clasamentul pe medalii la JO 2024, după cele opt zile

Furtună Cristiana

Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.