Categories: Știri

Carmen Șerban a primit o veste cruntă de la medici. Din păcate este adevărat

Carmen Șerban se confruntă cu probleme de sănătate. Artista în vârstă de 53 de ani trece printr-o perioadă dificilă, după ce a aflat că starea ei fizică nu este una foarte bună. Când a aflat de la medici că trebuie să poarte cârje, a început să plângă și și-a amintit de tatăl ei.

Carmen Șerban se confruntă cu probleme de sănătate. Cântăreața a dezvăluit că are probleme mari la nivelul genunchiului, după ce a ajuns la spital, a primit o veste extrem de dureroasă, aceea că va fi nevoită să se deplaseze doar cu cârjele.

Carmen Șerban se confruntă cu probleme de sănătate

„RMN-ul spune că am un menisc rupt. E o fisură mare, dar e aproape rupt. Nu am mai avut probleme de genul ăsta. Când mi-a zis doctorul să mă pun în cârje, am început să plâng pentru că mi s-a părut aiurea. Mi s-a părut greu. M-am gândit la tatăl meu, care și el a fost așa, a avut o problemă”, a povestit Carmen Șerban.

Artista a povestit cum, de-a lungul timpului, s-a pus pe ultimul loc, iar acest lucru a dus la probleme de sănătate. „Acord timp foarte mult altor oameni decât mie. Am familia mare, prieteni. Tot timpul există o zi de naștere, ceva, dar la mine drumurile sunt foarte lungi, sunt de sute de kilometri, mii de kilometri de multe ori.

Anul ăsta a fost pentru prima oară când mi-am luat o vacanță cu toată familia și am plecat din țară. A fost foarte frumos. Dacă nu aveam și durerea, era și mai bine.

Eu sunt optimistă. Consider că boala asta e ceva bun în viața mea. A venit ca să mă trezească un pic și îmi spune boala asta că până aici a fost cazul, iar acum e momentul să fac lucruri și pentru mine”, a mai spus Carmen Șerban.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.