Categories: Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu până pe 11 august. Mercur face ravagii

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur este retrograd în Fecioară, între 4 și 28 august 2024, iar asta înseamnă că unele zodii trebuie să fie foarte atente, pentru că vor apărea piedici. Astrologa spune că Mercur vrea să ne facă atenți, vigilenți, să găsim soluții și dăm din coate pentru ele.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur ne insuflă curajul pe care, poate, nu l-am avut în ultimele luni sau chiar ani, să facem schimbări în cariera noastră. Sau chiar să facem schimbări mai semnificative, nu doar în mediul de lucru, ci și în profesia pe care o avem.

Horoscop Camelia Pătrășcanu
Berbec

Perioada anunță dificultate în privința întâlnirilor cu oamenii de la care așteaptă răspunsuri sau cu care au negocieri. Caută aceste răspunsuri mai ales când e vorba de drumul hârtiilor sau de a primi autorizații și aprobări. Recomandarea mea este, dacă sunt în acest punct, să se grăbească, pentru că e o perioadă bună pentru a obține tot ceea ce își propun. Ideile sunt bune, pot fi foarte profitabile, pentru că Mercur formează aspecte bune cu Uranus. Deci, ei sunt sclipitori în gândire și știu să-și speculeze abilitățile și activitățile.

Taur

Taurii se gândesc la bani, dau din coate pentru ei. Nu sunt cheltuitori și își pun poate multe pofte în cui. Mare parte din resursele lor, materiale, dar și din putere, merg către casă, către viața privată sau către interesul lor cel mai apropiat.

Cu alte cuvinte, nu vor să mai risipească nici în lucruri de care povestesc alții, nici timpul și energia în diverse întâlniri. De asemenea, poate fi o perioadă bună în care își reanalizează niște proiecte sau niște idei. Sunt foarte eficienți, sunt zgârciți chiar, nu vor să consume prea mult și da, pot experimenta o cale nouă de abundență.

Gemeni

Mercur retrograd îi face pe Gemeni, care sunt foarte orgolioși și ambițioși în această perioadă, să se vândă greu. Își valorizează foarte bine toate atuurile, dar, în același timp, sunt sinceri cu ei, se privesc critic.

Mercur retrograd, de asemenea, indică faptul că e timpul potrivit să corecteze atitudini nepotrivite care nu îi fac mai eficiență muncă sau nu îi ajută în colaborările cu oamenii. Unele pot fi de caracter, adică au ei o înclinație spre cicăleală, spre critică sau spre circumspecție, și asta poate enerva pe alții. Au de învățat, aplică și pot depăși momentul.

Citește mai departe AICI.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.