Categories: Știri

Sandra Izbașa nu s-a putut abține, după ce a văzut scenele de la Paris, cu gimnasta Ana-Maria Bărbosu în prim-plan

Ana-Maria Bărbosu (18 ani) a fost extrem de aproape de un rezultat excelent la Jocurile Olimpice de la Paris, dar, după un final dramatic, decis de arbitri, nu a prins podiumul.

Sportiva născută la Focșani a ratat medalia de bronz la sol, după ce Jordan Chiles a făcut contestație.

Românca a primit nota 13,700, care inițial îi asigura prezența pe ultima treaptă a podiumului.

Însă, după ce sportivei din SUA i-a fost admisă contestația, nota ei a crescut de la 13,666 la 13,766 și a depășit-o pe sportiva noastră.

Fosta gimnastă Sandra Izbașa (34 de ani) a avut o reacție tranșantă pe rețelele sociale, după ce a văzut scenele de la Paris.

„Îmi răsună mai viu ca oricând cuvintele pe care antrenorii ni le repetau aproape zilnic în sala de antrenament: „Voi, ca românce, trebuie să fiți mai mult decât perfecte pentru a nu lăsa cuiva loc de interpretări!” Și iată…Se adeverește încă o dată! Fetelor, capul sus și spatele drept! Credeți în continuare în visurile voastre! Hai ROMÂNIA! 🇷🇴”, a scris Sandra Izbașa, pe InstaStory.

România nu a mai obţinut o medalie olimpică la gimnastică artistică din 2012 (Londra), când Sandra Izbaşa câştiga aurul la sărituri, Cătălina Ponor cucerea argintul la sol, iar echipa feminină a României lua bronz.

Sandra Izbașa s-a retras din activitatea de gimnastă pe data de 10 aprilie 2014, dar în prezent lucrează ca antrenoare în cadrul clubului CSA Steaua.

Angela Cacoveanu arbitru la Jocurile Olimpice spune ce a văzut în evoluția Sabrinei. Răsturnare de situație

Furtună Cristiana

Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.