Categories: Știri

Demisie cu răsunet la Antena 1. O altă vedetă pleacă de la post, de ce a luat decizia

Cristina Filip, jurnalist pe eveniment în programele de ştiri ale Antenei 1, și-a dat demisia și a părăsit echipa Observator după doi ani.

Conform Paginademedia.ro, Cristina Filip este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Universităţii Bucureşti. A intrat în presă în anul 2018, încă din primul an de facultate, când a început să lucrez la Hotnews ca redactor de noapte.

În iunie 2019, ea a devenit reporter la emisiunea de ştiri a televiziunii Prima TV, Focus, iar în februarie 2022 s-a alăturat Observatorului Antenei 1.

Ca reporter pe eveniment, s-a ocupat de cazuri precum scandalul cu frații Tate, cazul Coldea, Ferma Dacilor sau azilele groazei.

Contactată de Paginademedia.ro, Cristina Filip a declarat: „Simt că am nevoia de o pauză. Îmi iau un timp de gândire de două săptămâni”.

Decizie neașteptată la Antene. Ce se întâmplă cu emisiunea lui Dan Capatos

Antena, trustul de televiziune deținut de Dan Voiculescu, a luat o decizie neașteptată privind una dintre cele mai cunoscute emisiuni, cea moderată de Dan Capatos.

Astfel, conform Paginademedia.ro, după ce mai bine de şapte ani s-a numit Xtra Night Show, emisiunea de la Antene se întoarce la denumirea iniţială de Un show păcătos.

Emisiunea revine cu un nou sezon în data de 26 august şi va fi difuzată de luni până joi, de la ora 21.30, la Antena Stars.

Potrivit sursei citate, alături de Dan Capatos, gazda emisiunii, vor putea fi urmăriţi Mara Bănică şi DJ-ul Silviu Andrei.

„Toamna asta revenim cu un format care, fără lipsă de modestie, a fost mai bine de 12 ani pe primul loc în topul clasamentelor de audienţă.

Sunt bucuros că îi voi avea din nou alături de mine pe bunul meu prieten, Silviu Andrei, dar şi pe “sora” mea Mara Bănică, şi împreună vom încerca să aşternem un zâmbet pe feţele telespectatorilor noştri, înainte de culcare”, a declarat Dan Capatos.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.