Categories: Știri

Digi RCS-RDS România „taie” abonamentele la jumătate. Ce trebuie să faci până la 8 septembrie 2024

Campania de toamnă „Back to school” revine la DIGI, între 19 august și 8 septembrie 2024. În pragul începerii noului an școlar, clienții pot beneficia de o reducere substanțială a abonanemtului lunar, indiferent de tipul serviciului ales: Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2. Promoția este dedicată abonaților noi și existenți și se aplică portărilor efectuate din prepaid și din postpaid, dar doar pentru contractele semnate pe o perioadă de 2 ani.

Toți clienții rezidențiali își pot porta numărul de telefon în rețeaua mobilă DIGI și pot beneficia de o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, în primele 9 luni.

Promoția poate fi accesată online, prin site-ul și în aplicația ro, prin apel la serviciul Relații Clienți, prin reprezentanții de vânzări sau în magazinele DIGI.

DIGI este cunoscut ca operatorul de telecomunicații cu cei mai mulți abonați, având o cotă de piață de 42,2%. 1,3 milioane de numere au fost înregistrate ca fiind transferate în rețeaua mobilă DIGI, în ianuarie 2023-iulie 2024.

În primele 9 luni, clienții vor putea plăti doar 2,5 euro/lună, cu TVA inclusă. Vor beneficia de acces la internet, SMS-uri nelimitate, 3.000 de minute internaționale (SUA, Canada, UE) și de minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, anuță Digi.

Furtună Cristiana

Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.