Categories: Știri

Emily Burghelea și-a fotografiat soțul fără mască: „Binecuvântată”. Andrei nu s-a mai afișat așa până acum

Emily Burghelea l-a fotografiat pe soțul ei, Andrei, fără mască, și a publicat o fotografie cu el pe rețelele de socializare. Bărbatul nu a apărut niciodată așa pe internet.

Emily Burghelea l-a postat pe soțul ei, Andrei, fără mască. Acesta nu s-a afișat până acum fără mască și ochelari de soare, alegând să fie extre de discret. Cei doi s-au pozat în Muntenegru, în vacanța în care au fost recent.

Emily Burghelea a făcut furori pe internet, după ce a postat o fotografie rară cu soțul ei, fără mască. Acesta este in moment special în familia lor, deoarece Andrei a evitat să își arate fața complet în public, alegând să poarte mereu mască și o pereche de ochelari de soare.

La postarea făcută de Emily, aceasta a scris mesajul: „Binecuvântată”.

Cuplul a mers într-o vacanță în Muntenegru, unde au decis să se bucure de liniște și relaxare, deoarece în ultima perioadă cei doi au trecut prin momente dificile.

Andrei este foarte discret. De-a lungul timpului, soțul fostei asistente de la Acces Direct a ales să își păstreze identitatea ascunsă, apărând în toate fotografiile cu mască și ochelari de soare. Acesta a evitat să își arate chipul în public.

Emily Burghelea, despre accidentul din Mauritius
emily Burghelea a trecut prin momente de coșmar, după ce a fost implicată într-un accident teribil în mauritius, atunci când taxiul în care se afla alături de nașa ei s-a izbit frontal de un TIR. Deși a crezut că nu va supraviețui, acum se află în afara oricărui pericol.

„Sunt optimistă și vreau să cred despre mine mereu că sunt bine, doar așa cred eu că pot să mă vindec. În timp ce rănile care au fost vizibile se vindecă, îmi apar altele de care medicii îmi spun că sunt provocate tot de accident și aici mă refer la vânătăi și la vise urâte, momente de melancolie și dureri de oase.

Inițial recuperarea ar fi durat o lună, dar pentru că tija s-a mișcat din motive care nu au ținut de mine, domnul doctor și doamna doctor pe care îi admir foarte tare și cu care am închegat o relație foarte bună și sper că și de prietenie, au zis ca ma voi recupera într-un final, într-o perioada de 6 luni de la data operației dar eu știu ca 6 luni trec foarte repede, deja mă consider recuperată”, a declarat Emily Burgehelea

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.