Categories: Știri

TREI ZODII zodii își depășesc problemele în relații și sunt gata să facă următorul pas

Ceres dă tonul energetic pentru horoscoapele noastre săptămânale, începând cu 26 august până la 1 septembrie 2024.

Zodii norocoase în amor. Această mică stație de asteroizi se îndreaptă direct în Capricorn, crescându-ți valoarea de sine prin îngrijire de sine. În timp ce ai grijă de nevoile tale, fii atent și la dorințele partenerului tău. Nu face acest lucru poate alimenta probleme de relație, dar înțelegerea prognozei astrologiei din această săptămână poate ajuta trei semne zodiacale să le depășească.

Venus este într-un grad critic în Fecioară și vizavi de Neptun.
Venus se va opune lui Neptun, așa că prognoza săptămânală implică horoscoape cu provocări unice de relație pentru zodiile Pești, Berbec și Capricorn. Venus se află într-un grad critic în Fecioara, semnul inamicului său, iar ea se va opune lui Neptun retrograd în Pești marți, 27 august. În timp ce Venus trece prin gradul final al Fecioarei, simțim tensiune.

Este posibil să nu fim dispuși să facem compromisuri cu un iubit. Venus, la gradul anaretic, poate afecta modul în care iti percepi relația. Venus opus lui Neptun poate susține perspective negative în dragoste. S-ar putea să crezi că conexiunea ta romantică nu va fi niciodată ceea ce ți-ai dori să fie. Poti adopta o abordare perfecționistă pentru a-ti proteja inima, ceea ce ar putea cauza probleme, sentimente rănite și neînțelegeri.

Mercur retrograd în Leu se încheie și intră într-o perioadă de umbră.
Mercur retrograd se termină, dar suntem încă în perioada de umbră până la jumătatea lunii septembrie. Stațiile Mercur direct în Leu miercuri, 28 august. Deoarece cea mai mică schimbare poate schimba lucrurile, s-ar putea să vezi lucrurile mai clar în această săptămână. Mercur direct în Leu te poate ajuta să accepti adevărul.

Poate că trebuie să-ți lași mândria și ego-ul la ușă. În extreme, în timpul Mercurului în Leu, riști să-ți aprinzi partenerul. Există un risc real de a face probleme despre tine și despre ceea ce vrei. Dar, cel mai bun lui Mercur, poți să crești și să alegi o altă cale și să-ți întărești relația. Având în vedere că Mercur, Venus și Ceres figurează puternic în horoscoapele noastre amoroase săptămâna aceasta, alegem cea mai bună cale pentru a face o relație să dureze.

Există întotdeauna o echilibrare a nevoilor într-o relație. Ceea ce ai petrecut personal poate îngreuna să fii alături de partenerul tău în modurile pe care le dorește – și invers. Dar în aceste momente, ai de ales. Poți onora stadiul în care se află relația ta în loc să faci totul despre tine și despre ceea ce nu primești.

De multe ori, chiar dacă faci totul despre tine, nu este vorba cu adevărat despre ceea ce face sau nu partenerul tău. În schimb, s-ar putea să iti fie teamă de ceea ce reprezintă problemele pe baza relațiilor și experiențelor anterioare. Doar pentru că situațiile romantice se simt dificile în această săptămână, asta nu înseamnă că nu poți trece peste ele. Aplica o înțelegere suplimentară pentru a asigura ceea ce speri că va dura pentru totdeauna.

Pești
Dragi Pești, trebuie să încetezi să mai vezi tot ce face partenerul tău ca pe o amenințare pentru tine. Oricât de mult încerci să abordezi dragostea în mod sănătos, ai impresia că lași temerile tale să ia tot ce e mai bun din tine. În loc să abordezi relația ta cu înțelegere și har, exagerezi în încercarea de a-ți expune punctul de vedere.

Acest lucru nu va fi luat bine de partenerul tău și poate chiar să-l facă să fie resentimente pentru că, în acest moment, dacă ar putea satisface nevoile tale, ar face-o, dar în prezent, există și alți factori în joc. Doar pentru că această perioadă pare o provocare nu înseamnă că ar trebui să începi să arunci ultimatumuri sau să le spui continuu ce nu funcționează.

Oricât de frustrat ești, timpul ar fi mai bine petrecut cu sinele tău interior, concentrându-te pe vindecare, înțelegere și realizând că nu trebuie să demonstrezi nimănui punctul tău de vedere, chiar și partenerului tău romantic. Ori cineva va începe să apară în viața ta în moduri de care ai nevoie, ori nu, dar chiar acum, partenerul tău are nevoie de niște grație din partea ta – nu de amărăciune meschină.

În timp ce Venus în Fecioară se opune Neptunului retrograd în Pești, s-ar putea să te simți întins la limita ta romantic. Treci printr-o perioadă de metamorfoză interioară în care vezi echilibrul dintre visele tale de dragoste și cum se manifestă.

În timp ce Venus în Fecioară te poate ajuta să devii mai pragmatic și mai logic în privința romantismului, în acest caz, te poate face să te temi că istoria se repetă. Nu trage concluzii și nu lua o atitudine defensivă dacă partenerul tău ține cu adevărat la tine. Dacă știi, au nevoie de timp pentru a rezolva anumite situații din viața lor – gândește-te de două ori să distrugi ceea ce poate fi ceea ce ți-ai dorit întotdeauna.

Berbec
Ai avut destul timp să reflectezi la viața ta romantică, experiențele și convingerile despre căsătorie. Acum, poti alege ce să faci. Această perioadă de reflecție a fost esențială prin care să treci, dar s-ar putea să abordezi chestiunile cam dur în acest moment și nu cu atâta dragoste pe care o ai pentru această persoană din viața ta. În timp ce ti-ai făcut munca de auto-reflecție, ia în considerare lucrurile negociabile și nenegociabile.

Dacă vrei ca o relație să progreseze, găsește o cale de mijloc între ceea ce îți dorești și ceea ce are nevoie partenerul tău. Indiferent dacă ai renunțat la căsătorie sau dacă vrei să-ți păstrezi locul, concentrarea asupra nevoilor tale poate face ca partenerul tău să simtă că nu le onorezi pe ale lui.

Poate că este o situație în care căsătoria tradițională este eliminată. Totuși, poate că o ceremonie spirituală sau personală pentru a-ți celebra dragostea este ceva pentru care tu și această persoană vă puteți simți bine. Nimic nu este imposibil, dar trebuie să iti faci timp pentru a găsi un compromis; altfel, vei ajunge să alungi pe cineva care te iubește cu adevărat.

Mercur sta direct în Leu miercuri, 28 august, așa că trebuie să fii atent la modul în care abordezi conversațiile cu partenerul tău. În timp ce Mercur direct iti poate beneficia în multe feluri, nu este energia de a lucra împreună într-un mod reciproc pentru a-ti planifica viitorul.

În schimb, s-ar putea să vezi totul ca pe un nenegociabil în loc să-ți asculți cu adevărat partenerul. Deși uneori este greu de crezut, nu ai întotdeauna dreptate, Berbec, așa că, dacă vrei ca această conexiune să dureze, trebuie să cauți și modalități de a o face să funcționeze.

Capricorn
Să poți atinge partea ta cea mai sensibilă este un lucru bun, dragă Capricorn, atâta timp cât poți folosi asta și pentru a aborda relația ta mai sănătos. Odată ce asteroidul Ceres sta direct în Capricorn, luni, 26 august, vei fi mai mult în sentimentele tale, ceea ce poate însemna, de asemenea, că este mai probabil să te simți rănit de partenerul tau. Ceres îți permite să devii mai îngrijitor și mai grijuliu cu tine, ceea ce, de obicei, îți permite să-ți îmbrățișezi latura emoțională și chiar să devii mai vulnerabil.

Singura problemă este că poți să faci asta numai cu tine și să te închizi de partenerul tău din Capricorn. Acest lucru poate aduce sentimente de a fi judecat sau chiar criticat de partenerul tău – chiar dacă aceasta nu este intenția din spatele acțiunilor sale. În loc să iei ceea ce simți și să acționezi superior partenerului tău, sau ca și cum ai fi singurul care a trecut printr-un proces dificil în ultima vreme, încearcă să-ți creezi spațiu pentru a împărtăși cu partenerul tău, mai degrabă decât să-ți pese doar de cum te simți.

În timp ce încerci să implementezi tot ce ți-a apărut recent, este esențial să nu fii cel care judecă prea mult în relația ta. Doar pentru că experimentezi o conexiune mai mare cu latura ta emoțională nu înseamnă că trebuie să proiectezi asta asupra partenerului tău.

Acesta poate fi începutul unui nou mod de a relaționa unul cu celălalt, dar mai întâi trebuie să lași garda jos și să fii dispus să vorbești despre cum te simți și să auzi ce ar putea dori să împărtășească partenerul tău. În acest caz, partenerul tău încă te iubește foarte mult și vrea să-și construiască o viață alături de tine, dar dacă tot îl alungi, atunci într-o zi, s-ar putea să plece.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.