Categories: Știri

Câți bani primește o femeie de serviciu care face curat în scările de bloc din București, în 2024. Care sunt criteriile de angajare

Tot mai mulți români apelează în 2024 la femei de serviciu care să-i ajute cu curățenia în propriile locuințe. Iată cât câștigă o femeie de serviciu care muncește în București.

Câți bani primește o femeie de serviciu. Sunt multe firme de curățenie care recrutează personal și au cerințe destul de simple. Nu e nevoie de studii superioare, ci doar se corectitudine și seriozitate, iar pentru munca prestată se oferă un salariu decent.

Spre exemplu, o femeie de serviciu care face curat în scările de bloc din Capitală trebuie să fie muncitoare, corectă și serioasă. Dacă îndeplinește aceste lucruri, va primi salariul la timp în fiecare lună și va avea și concediu de odihnă.

Câți bani primește o femeie de serviciu

O firmă de curățenie a postat un anunț pe un site de specialitate, în care e precizat faptul că se caută oameni responsabili și dedicați activității lor.

„Cu multă seriozitate și corectitudine am reușit să formăm o echipă de oameni responsabili, loiali și dedicați activității de curățenie, prin urmare:

Ne tratăm angajații cu:

seriozitate
corectitudine
sinceritate
salariul lunar la timp
concediu de odihnă”, se arată în anunțul de pe OLX.

Salariul a fost și el precizat. Candidații aleși vor primi salarii între 2.900 și 3.000 de lei, contract de muncă nedeterminat și vor avea un program de muncă obișnuit. Job-ul se desfășoară în Sectorul 3 al Capitalei, în zona Titan, în scări de blocuri. E de preferat ca angajații să aibă experiență, dar nu e un criteriu obligatoriu.

„În această perioadă ne dorim să angajăm operatori / personal de curățenie pentru întreținere SCARI DE BLOC – SECTOR 3, TITAN AUCHAN

cu experiență în curățenie
Întreținere scări de bloc (4 scări de 9 etaje / gunoi de 3 ori pe săptămână)
Program de Luni până Vineri
Salariu 3000 de lei”, se mai arată în anunțul de angajare.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.