Categories: Știri

Nicoleta Luciu, la capătul puterilor! Vedeta a lansat un strigăt disperat de ajutor: ”A căzut de la înălțime și are…”

Nicoleta Luciu, în vârstă de 43 de ani, este la capătul puterilor. Vedeta a transmis un mesaj, în urma căruia fanii s-au declarat îngrijorați.

Nicoleta Luciu este la capătul puterilor! Vedeta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj care i-a îngrijorat enorm pe fanii.

După cum se știe, celebra actriță a renunțat la lumina reflectoarelor de ani buni, alegând să se dedice familie. Cu toate acestea, ea a rămas una dintre cele mai apreciate actrițe, mai ales după rolurile interpretate în celebrele telenovele românești. Nicoleta este urmărită pe rețelele de socializare de peste 100.000 de oameni, acolo unde împărtășește de fiecare dată și detalii din viața ei. Acum, ea a hotărât să ceară ajutorul internauților într-un caz special.

Nicoleta Luciu, apel disperat pe rețelele de socializare

Celebra actriță a reușit să adune o comunitate mare de oameni pe rețelele de socializare și, ori de câte ori are ocazia, ea împărtășește cu urmăritorii ei diferite experiențe prin care trece. Mai mult, vedeta le cere și ajutorul fanilor, atunci când are nevoie. Acum, ea a fost nevoită să facă un apel umanitar.

Actrița le-a prezentat urmăritorilor din online cazul lui Marcel, victima unui grav accident. Din păcate, bărbatul a rămas în scaun cu rotile, iar singura lui șansă să revină la viața normală sunt câteva intervenții în Thailanda. Intervențiile de care are nevoie se ridică la 110.000 de dolari, iar bărbatul nu își permite această sumă. Vedeta a împărtășit întreaga poveste cu fanii ei, sperând că suma va fi strânsă.

„Singura mea șansă de a reveni la normal mi-au dat-o cei de la Better Being Hospital, Bangkok din Thailanda, urmând următoarele intervenții:

– transplantul de celule stem și 45-50 de zile de recuperare

– intervenție chirurgicală a implantului de simulare epidurală (implantarea unui CIP între partea sănătoasă și cea afectată a măduvei).

Din nefericire, tratamentul ce îl dispun cei din Thailanda variază de la persoană la persoană, suma de care am nevoie este de 110.000$! Ambele intervenții mă vor ajuta în îmbunătățirea vieții, dar cel mai important lucru, mă vor ajuta să redobândesc ceea ce am avut înaintea tragediei, să-mi folosesc picioarele din nou și să merg!

Cu ajutorul oamenilor buni voi reuși să mă ridic învingător. Dumnezeu lucrează prin oameni! Vă mulțumesc!”, a fost mesajul lui Marcel, bărbatul pentru care Nicoleta Luciu a cerut ajutorul.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.