Categories: Știri

Nuanța de păr care face furori în această toamnă. Și vedetele au început să se vopsească așa

S-a dat startul unor noi tendințe în materie de păr. Se pare că toamna aceasta, predomină o anumită nuanță de vopsea, care a făcut furori atât printre vedete, cât și printre doamnele și domnișoarele de rând. Iată cum ar trebui să te vopsești în acest sezon.

Cherry blonde, culoarea de păr care a „îmbolnăvit” internetul

Nuanța virală pe internet se numește „cherry blonde” și este o culoare vibrantă și delicată. Combinația de blond cu nuanțe de cireșe a devenit un „must-have” pentru vedete și influenceri, iar doamnele și domnișoarele de rând deja își doresc să încerce trendul.

„Cherry blonde” oferă o strălucire aparte feței și nu este deloc o nuanță dramatică sau îndrăzneață, ci mai degrabă caldă. Deși toată lumea s-a obișnuit cu nuanțele de blond rece sau pastelurile clasice, cherry blonde aduce un aer proaspăt, sofisticat și cu siguranță inedit.

Nuanța a devenit populară în ultima vreme, iar vedetele au promovat-o în număr foarte mare. Printre celebritățile de peste hotare care s-au vopsit așa se numără Georgia May Jagger, Rosa din Balckpink, Megan Fox și Dua Lipa.

Se pare că nuanța „cherry blonde” este culoarea acestei toamne, iar cele care au încercat-o deja, spun că orice femeie ar arăta ca o divă dacă ar alege-o. Lana Condor, Kaia Gerber ș Ava Phillipe au încercat și ele noul trend, dovedind că nu este doar o nuanță de sezon, ci una dintre cele mai bune alegeri pe termen lung pentru un look demn de invidiat.

Nu este de mirare că „cherry blonde” a devenit o culoare îmbrățișată de vedetele și influencerii de pe TikTok, căci a dovedit că poate să redefinească și să ofere un look impecabil tuturor femeilor, indiferent de culoarea tenului sau de trăsăturile feței. Nuanțele de cireașă oferă un aspect misterios și un glamour fiecărei apariții, iar cei din jur cu siguranță vor fi cuceriți de noul tău look.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.