Categories: Știri

O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului

O femeie din Japonia, care a primit peste 100 de apeluri pe zi cu număr ascuns, timp de o lună, a avut parte un șoc când a descoperit că cel care o suna era chiar soțul ei. Ulterior, acesta a motivat că a sunat-o pentru că „o iubea foarte de mult”, scrie South China Morning Post.

Femeia de 31 de ani din prefectura Hyogo a declarat poliției că apelurile deranjante au fost făcute în perioada iulie – august.

Ea a povestit că apelantul rămânea tăcut în timpul apelului, potrivit publicației Kobe Shimbun. Femeia a precizat că s-a plâns de mai multe ori soțului ei, dar reacțiile acestuia de indiferență și lipsă de îngrijorare au frustrat-o.

A observat apoi că apelurile se opreau ori de câte ori el dormea, juca jocuri video sau petrecea timp cu ea. Devenind suspicioasă, femeia a făcut o plângere la poliție, care a verificat înregistrările telefonice. Ofițerii au descoperit că soțul ei era cel din spatele apelurilor deranjante. Potrivit unor relatări din presă, el era gelos și se simțea deranjat când ea vorbea cu alții la telefon.

Conform legislației japoneze, cei care provoacă tulburări psihologice prin apeluri telefonice deranjante riscă până la un an de închisoare sau o amendă de până la 1 milion de yeni (7.000 dolari), iar un ordin de protecție va fi emis.

Furtună Cristiana

Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.