Media

Cele patru zodii influenţate de eclipse. Mihai Voropchievici: „Ele vor decide cine rămâne în viața lor și cine nu”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care sunt cei patru nativi care vor fi influenţaţi de eclipse.

„În următoarele săptămâni, vom experimenta efectele eclipsei, care vor avea un impact semnificativ asupra anumitor semne zodiacale. În perioada dintre 17 septembrie și 16 octombrie, vor avea loc două eclipse importante: o eclipsă parțială de lună în zodia Peștilor și o eclipsă solară inelară în Balanță.

Eclipsele nu doar influențează momentul în care apar, ci au efecte și cu două săptămâni înainte și după producerea lor. Astfel, această perioadă de o lună va aduce provocări, tensiuni și schimbări majore pentru unele zodii. Prima eclipsă, cea de lună în Pești, va afecta semnele mutabile, în timp ce eclipsa solară din Balanță va avea un impact mai mare asupra semnelor cardinale și de aer.”, a spus numerologul.

Berbecul, primul semn afectat, a trecut deja prin multe transformări în acest an, iar aceste eclipse vor aduce o nouă provocare. Este important pentru Berbeci să își acorde timp pentru a avea grijă de sănătatea lor fizică și mentală și să adopte noi rutine pozitive.

Balanțele, aflate sub influența nodului sud, vor resimți schimbări semnificative în relațiile și prieteniile lor. Este o perioadă de reevaluare, în care vor decide cine rămâne în viața lor și cine nu.

Fecioarele, sub influența opoziției cu Saturn, vor fi forțate să vadă realitatea relațiilor lor și să se maturizeze. Vor fi momente de claritate și transformare, în special pe plan romantic.

Peștii, semnul cel mai afectat de eclipsa din 17 septembrie, vor trece printr-o perioadă de eliberare și schimbare. Vor explora noi teritorii și vor învăța mai multe despre ei înșiși, fiind chemați să își definească direcția de viitor.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.