Categories: Știri

Condoleanțe, Lidia Buble! Artista e sfâșiată de durere

Lidia Buble este în doliu. Artista trece prin clipe cumplite după ce bunicul ei a încetat din viață. Vedeta a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare.

Clipe cumplite pentru Lidia Buble și familia acesteia. Bunicul artistei, despre care aceasta are numai cuvinte de laudă, a încetat din viață. Anunțul sfâșietor a fost făcut de cântăreață, sâmbătă, pe rețelele de socializare.

„Bunicuțul meu de poveste”, a scris Lidia Buble, în dreptul unei fotografii cu bunicul ei.

Sora Lidiei, Lorena, a transmis și ea un mesaj emoționant în mediul online, după moartea bunicului lor.

„Iubitul meu Bunu… când ți-am cântat ultima dată cu surorile mele, ai spus că așa crezi că se va auzi în cer. Acum auzi cu adevărat voci de îngeri și sper că zâmbești mai larg ca niciodată! Și dacă când eram micuță mă străduiam să îți păstrez un loc la masă lângă mine… acum stai la masă cu cel mai scump și mai prețuit de noi toți, Domnul Isus!”, a scris Lorena, sora Lidiei Buble, pe InstaStory.

Lidia Buble trece printr-o perioadă dificilă
Vestea pierderii buniciului său vine la o zi după ce Lidia Buble a rămas fără permis. Vedeta a fost prinsă de polițiști după ce nu a acordat prioritate într-o intersecție. Artista a primit o amendă de 990 de lei și a rămas și fără permisul de conducere.

Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei a transmis că totul s-a întâmplat pe data de 20 septembrie, în jurul orei 18:50.

Polițiștii au oprit mașina și au realizat că la volan nu se afla nimeni altcineva decât Lidia Buble. Artista nu a oferit prioritate mașinilor care circulau la acel moment din partea dreaptă. Permisul de conducere al cântăreței a fost suspendat pentru o perioadă de 60 de zile.

„La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 18:50, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza sectorul 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Având în vedere faptul că în intersecţia în care circula aceasta a efectuat virajul la stânga şi nu a respectat obligaţia de a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din partea dreaptă, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 990 de lei, iar ca măsură complementară au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.