Categories: Știri

Horoscop 23-29 septembrie cu Cristina Demetrescu

Nu știm ce surpriză ne rezervă viața. Soarele, intrând în zodia Balanței, ar trebui ca lucrurile să se ducă spre un anumit echilibru, mai ales după perioada aceasta foarte dificilă a tranzitului Soarelui prin zodia Fecioarei, care ne-a chinuit puțin. Dar pentru că Soarele se duce și spre lilit și spre karma, trebuie să fim destul de precauți, mai ales atunci când alegem persoane cu care urmează să colaborăm pe termen lung sau pe un termen oarecare.

„Trebuie să știm că această Balanță și tot ce tranzitează această zodie înseamnă câte o jumătate de la noi și o jumătate de la alții. Adică nu suntem în perioada în care putem să ne lăsăm cu totul pe mâna cuiva sau să avem pretenția. Nu trebuie să mergem neapărat pe o încredere oarbă, pentru că nu e vorba de scepticism, e vorba că fiecare om intră în viața noastră, ca să ne învețe ceva nou. Dacă traversăm o astfel de perioadă este foarte posibil să fie o lecție pentru noi, o lecție din care avem de învățat ceva. O lecție care ne poate spune că dacă ne-am întâlnit cu o anumită persoană, persoana respectivă s-ar putea să aibă un mesaj pentru noi și să ne schimbăm soarta. Deci cumva trebuie să ne implicăm și trebuie să fim atenți la oamenii pe care îi întâlnim și ce mesaj au ei pentru noi”, a spus Cristina Demetrescu.

Pe 2 octombrie urmează o eclipsă de soare pe karma cu Luna neagră, deci lucrurile se pot duce dintr-o extremă în cealaltă în căsătorii, în parteneriate. Se pot forma și niște alianțe, dar atenție, cunt cumva sub semnul întrebării în această perioadă.

Marte în zodia Rac agită foarte mult spiritele, adică face oamenii foarte emoționali în această perioadă. Nu e cea mai bună și cea mai obiectivă perioadă în care noi putem să analizăm o relație. Este totul despre emoțiile noastre și despre ce simțim în interior. Unii se chinuie singuri mai mult decât este cazul și consumă multă energie.

Venus în Scorpion se va alătura acestei triade de planete și lucrează foarte mult la intuiția noastră, ne putem lăsa inspirați și putem să devenim creativi și putem să fim oamenii potriviți la locul potrivit în anumite circumstanțe.

Mercur este foarte lucid în această perioadă când trece pe semne mentale, cum ar fi Fecioara, Balanța. Trebuie să ne folosim în acest echilibru și mintea, dar și instinctele.

Furtună Cristiana

Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.