Categories: Știri

Decizie de ultimă oră a medicilor în cazul lui Mircea Rednic. „Nu a fost operat”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu antrenorul

Informația a fost negată de tehnicianul formației arădene, care nu înțelege de ce s-ar scrie că a fost operat dacă nu este adevărat.

În august 2023, lui Rednic i-au fost montate 3 stent-uri, după descoperirea unor probleme ivite la inimă, iar de atunci se simte bine.

Lui Mircea Rednic i-a fost făcută o coronarografie, dar nu a mai existat nicio intervenție chirugicală în care să-i fie montate alte stent-uri

”Le mulțumesc pentru grijă tuturor, sunt bine. Da, am fost la spital după meci pentru că simțeam o presiune în piept. Probabil că în condiții normal n-aș fi băgat-o în seamă, dar după ce s-a întâmplat anul trecut sunt mult mai atent. Mi s-a făcut un control, totul era ok și am plecat acasă. Apoi, marți, m-am întors la domnul doctor (n.r. Cristian Dină) și echipa dânsului pentru o coronarografie.

Adică un control mai amănunțit. S-a văzut că stent-urile alea trei se comportă bine, totul e în regulă și azi am plecat acasă. Vreau să le mulțumesc încă o dată celor de la spital pentru profesionalismul demonstrat cu mine și cu mulți alții.

Deci nicio operație, niciun alt stent”, a explicat Rednic pentru Digi Sport.

Rednic s-a clasat cu UTA pe locul 7 sezonul trecut, cel mai bun din ultimii 50 de ani
Fostul campion cu Rapid și cu Dinamo a făcut minuni la UTA sezonul trecut, cu locul 7 obținut cu echipa la finalul sezonului, pentru care a și fost premiat de club, dar arădenii nu se arată tocmai mulțumiți.

Senzația este că echipa era mai susținută sezoanele trecute, când pericolul retrogradării era mai vizibil, decât acum.

De vină ar fi conflictul în care s-ar afla președintele Alexandru Meszar cu galeria, dar victime par jucătorii și antrenorul echipei.

Din 10 meciuri, UTA a câștigat unul și a terminat la egalitate de șase ori. Trei partide au fost pierdute.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.