Media

Horoscop săptămânal Cristina Demetrecu. Zodia care este urmărită de karmă: „Trebuie să facă diferența între aliați, dușmani și lupi în blană de oaie”

Previziunile astrale dezvăluite de Cristina Demetrescu ne arată că Soarele intră în zodia Balanței, ceea ce înseamnă că lucrurile ar trebui să revină pe un făgaș normal. Însă, pentru că Soarele se duce și spre Lilith și spre Karma, trebuie să fim destul de precauți, mai ales atunci când alegem persoane cu care urmează să colaborăm pe termen lung.

Cristina Demetrescu a spus, la Pro TV, ce se întâmplă cu fiecare zodie în săptămâna 23 – 29 septembrie. Nu suntem în perioada în care putem să ne lăsăm cu totul pe mâna cuiva, trebuie să fim vigilenți în această perioadă.

Cristina Demetrescu, previziuni pentru săptămâna 23 – 29 septembrie

Berbec

Este o zodie foarte impulsivă! Aruncă tot felul de obiecte și după aceea îi pare rău. Ar putea mai degrabă să repare ceva și să scutească o cheltuială, pentru a cumpăra ceva nou sau să repare ceva și să valorifice prin vânzare, în așa fel încât dacă ceva este vechi în ambientul lui să rezolve problema profitabil.

Taur

Sunt în atmosfera parteneriatelor clandestine. Există anumite parteneriate care sunt foarte avantajoase din toate punctele de vedere. Au numai de câștigat, doar că nu există un contract. Trebuie să fie atenți la cedarea unor drepturi, chiar și sub forma unor contracte.

Gemeni

Profitul are prețul lui. Sunt în perioada unor promovări, gratuități promoționale, unor politici de marketing. Trebuie să aibă puțină răbdare și puțină strategie. La ei este cu cheltuială săptămâna aceasta și tot cu cheltuială este și pentru cei care au anumite probleme de sănătate.

Rac

Este în acea perioadă din an în care se chinuie. Marte este în zodia lor, dar există o luminiță la capătul tunelului. Poate să fie acea perioadă din an în care cei mai norocoși se îndrăgostesc.

Leu

Cer sfatul unui consultant Feng Shui și redecorează ceva din casă. Încearcă cumva să combată o problemă a insomniilor, să doarmă mai bine. Poate pentru unii este vorba despre infertilitate.

Fecioară

Nu vede pădurea de ansamblu din cauza crengii din ochi. Poate să fie într-o perioadă nu foarte optimistă. Este posibil să nu-i convină mediul în care se află, colectivul. Noile schimbări s-ar putea să o sperie, dar este vorba despre a merge înainte. Trebuie să iasă pe un drum drept.

Balanță

Trebuie să fie atentă! Pe măsura apropierii Soarelui de Luna Neagră și de karmă este vorba despre relații karmice în perioada aceasta în viața ei. Este vorba de mariaje, parteneriate, întâlnirea cu tot felul de oameni. Trebuie să cântărească foarte bine. Trebuie să facă diferența între aliați, dușmani sau poate chiar lupi în blană de oaie.

Scorpion

Scopul scuză mijloacele. S-ar putea să facă anumite lucruri care nu sunt judecate bine de ceilalți, mai ales când vine vorba despre dragoste sau despre niște idealuri centrale din viața lor.

Săgetător

Au o perioadă de acalmie. Nu este neapărat liniștea de dinainte furtunii, ci este o putere pe care o au în această perioadă de a se detașa, de a-și recalcula o anumită strategie, chiar dacă știu că urmează o anumită perioadă grea ulterior. Este o perioadă în care se reîncarcă cu energie și putere.

Capricorn

Este un moment în care se confesează prietenilor. S-ar putea să spună și lucruri pe care le regretă pe viitor. Poate să fie vorba despre relațiile lor sau o infidelitate. Există prieteni care îi împing la băutură în această perioadă.

Vărsător

Nu-i mai convin condițiile de lucru. Poate chiar s-ar putea să-l plictisească anumite chestiuni de rutină sau anumite sarcini de serviciu. Poate încearcă să obțină o funcție de conducere.

Pești

Sunt cei mai creativi nativi ai zodiacului, fie își lansează anumite proiecte, fie fac parte din anumite echipe unde sunt cea mai importantă sursă de energie.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.