Categories: Știri

Filmul de pe Netflix considerat un fenomen mondial. Miliarde de oameni l-au văzut deja și au rămas surprinși

O peliculă de succes a avut parte de o adevărată renaștere, după ce a fost adăugată recent în catalogul platformei de streaming Netflix. Este vorba deste „Hitman”, una dintre puținele adaptări ale unui joc video care au reușit să se bucure de succes și pe marele ecran.

Jocurile video din seria „Hitman” se numără printre cele mai apreciate din lume, iar fiecare nou titlu oferă nu doar un spectacol vizual și narativ, dar pune la dispoziția jucătorilor și nenumărate metode ingenioase de a-și duce la bun sfârșit misiunile. În plus, „Hitman” este și unul dintre puținele jocuri video care sunt adaptate cu succes sub formă de film.

Lansat tocmai în anul 2007, această peliculă spune povestea Agentului 47, un asasin nemilos, modificat genetic, care lucrează pentru o agenție misterioasă a cărui nume precis nici nu este menționat vreodată, fiind cunoscută doar ca Organizația. În cele din urmă Agentul 47 devine ținta atât a armatei ruse, cât și a Interpolului, în timpul misiunilor sale din Europa de Est.

„Hitman” a intrat în top 10 în țara noastră
Problemele încep pentru 47 după ce este însărcinat să îl asasineze pe președintele Rusiei, iar deși crede inițial că și-a dus la îndeplinire misiunea, președintele își face din nou apariția, complet sănătos. Iar pentru ca lucrurile să fie și mai complicate, Organizația se va întoarce împotriva Agentului 47.

Filmul a fost unul popular la momentul lansării, în 2007, iar acum, după ce a fost adăugat în catalogul Netflix, pe data de 23 septembrie 2024, a revenit în atenția publicului din întreaga lume.

Filmul poate fi vizionat oricând pe Netflix
„Hitman” îi are în rolurile principale pe Timothy Olyphant, Olga Kurylenko, cât și pe Robert Kneeper, pe care poate că mulți dintre noi ni-l vom aminti pentru rolul său din serialul „Prison Break”, unde a interpretat personajul T-Bag.

Pelicula „Hitman” are o lungime de numai o oră și 34 de minute, fiind un film plin de acțiune și suspans. Iar cei care își doresc să îl vadă o pot face oricând, pe Netflix!

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.