Categories: Știri

Șoc total în televiziune. Au dat-o afară fără discuții

Dată afară de Antena 1, Andreea Bălan a semnat cu PRO TV

După 13 ani în rolul de jurat în emisiunea “Te cunosc de undeva”, Andreei Bălan i-a cam “sunat ceasul”. Sursele CANCAN.RO susțin că producătorii, după discuții intense și-n sezoanele anterioare, au decis să se descotorosească de cântăreață.

Trecând de la una la alta, trebuie menționat că nu doar Andreea Bălan e în vizorul șefilor emisiunii transformărilor. Sursele CANCAN.RO informează că sezonul următor TCDU, care-și va începe filmările pe la finalul lunii noiembrie – începutul lui decembrie, va suferi restructurări serioase! Și până în acest moment doar juriul e în vizor. Un cap a căzut! Zilele următoare, după ce se va lua decizia, CANCAN.RO va scoate la iveală următorul jurat pus pe liber. Pentru că nemulțumirile sunt în floare prin Antenă.

Andreea Bălan a semnat cu PRO TV și va contribui la coloana sonoră a unui serial nou lansat de postul de televiziune, după ce a plecat de la Antena 1, unde a fost jurată în emisiunea „Te cunosc de undeva” timp de 13 ani.

Andreea Bălan s-a înțeles cu PRO TV

Tatăl artistei, Săndel Bălan, a confirmat colaborarea și a dezvăluit că Andreea, alături de prietena sa, Andreea Antonescu, va interpreta piesa „Lasă-mă papa la mare!” pentru un episod din serialul respectiv.

Mi-am dat acordul și am semnat un contract cu Pro TV, care a solicitat ca piesa ‘Lasă-mă papa la mare!’ să apară pe coloana sonoră a unui episod dintr-un serial. Mai multe amănunte nu cunosc, a declarat Săndel Bălan, potrivit Fanatik.ro.

Deși plecarea sa de la Antena 1 a fost o surpriză pentru fanii ei, Andreea Bălan a preferat să păstreze discreția pe acest subiect, publicând doar un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare.

Săndel Bălan a subliniat că nu a consultat-o pe fiica sa, Andreea Bălan, sau pe Andreea Antonescu înainte de a semna contractul pentru utilizarea piesei „Lasă-mă papa la mare!” în noul proiect de la Pro TV.

Fiind deținătorul drepturilor de autor asupra acestei melodii și a întregului repertoriu al trupei Andre, Săndel Bălan a avut libertatea de a lua decizia fără a cere aprobarea celor două artiste.

Nu le-am cerut părerea. Și nici nu am de ce. Eu dețin drepturile de autor atât al acestei piese, cât și a întregului repertoriu al trupei Andre. Eu le-am compus piesele. Cu fiica mea am colaborat și la începutul carierei sale solo, până la vârsta de 19 ani, a mai spus Săndel Bălan.

De-a lungul carierei trupei Andre, Săndel Bălan a fost un factor important în gestionarea activităților muzicale, iar acest episod reflectă influența sa continuă în ceea ce privește moștenirea muzicală a grupului.

Noua colaborare cu Pro TV marchează un alt capitol în cariera sa, diversificându-și astfel prezența artistică în televiziune.

Furtună Cristiana

Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.