Categories: Știri

Romică Țociu ii poartă de grijă de mamei sale de 80 de ani. “Ce mă bucur că pot să-ți fac eu de mâncare acum! Că și tu mi-ai făcut o viață întreagă de mâncare…”

Legătura dintre mamă și copil rămâne constantă, indiferent de trecerea timpului. Acest lucru este evidențiat într-o recentă postare a comediantului Romică Țociu, care, la 62 de ani, are ocazia să își răsfețe mama. Actorul a publicat un videoclip în care mama sa, aflată la el acasă, savurează cu plăcere o supă dintr-un bol.

„Foarte bună,” spune ea, apreciind mâncarea.

„Ce bucurie că pot să-ți gătesc eu! Ai avut grijă de mine toată viața, acum e rândul meu să îți fac de mâncare,” îi răspunde actorul, în timp ce mama sa, confortabil așezată în pat, mănâncă supă cremă de legume. Pe chipul ei blând se vede un zâmbet cald și recunoscător, deși timid.

Videoclipul se încheie cu Romică Țociu care îi spune mamei sale „Te iubesc”, cuvinte care aduc bucurie în sufletul oricărui părinte.

„Sunt extrem de fericit! Mama a venit astăzi la mine și sunt atât de bucuros că o am alături și că acum pot să-i gătesc,” a declarat Romică.

Romică Țociu, tată și bunic

La 62 de ani, Romică Țociu este tatăl a doi copii. Fiul său, Cătălin, a devenit cunoscut în emisiunea America Express, iar fiica sa, Daria, are 20 de ani și aspiră să urmeze cariera tatălui său în domeniul teatrului, fiind admisă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București.

Cătălin Țociu a participat și la Chefi la Cuțite, unde a făcut câteva dezvăluiri despre familia sa, menționând că „la America Express nu a avut ocazia să spună multe, din cauza tatălui său.” Acesta a venit însoțit de soția și copiii săi.

„Îmi place cu adevărat meseria de bucătar; părinții mei au avut mereu restaurante. Nu pot spune că au fost afaceri de succes, dar am crescut în medii de acest gen, dormind pe scaune,” a declarat el.

Cătălin a povestit despre pasiunea sa pentru gătit, afirmând: „Mi-am dorit mult să devin bucătar, pentru că în casa noastră se gătește mereu, iar tata gătește extraordinar de bine. Am luat cursuri de pizzer, am fost ucenic într-o pizzerie și am ajuns la Campionatul Mondial de Pizza din Rimini, unde am concurat cu italieni și am obținut locul 8 mondial cu o pizza desert. Deși acum nu mai lucrez în domeniu, nu am renunțat la gătit,” a explicat el, menționând și podcastul său, „La Țocii,” în care gătește pentru invitați.

Visul lui Cătălin Țociu

Cătălin Țociu a mărturisit că cel mai mare vis al său este să aibă propriul restaurant și speră să progreseze în competițiile culinare. „Au fost zile când nu am mâncat nimic. A fost o experiență extrem de dificilă, am slăbit în jur de 11 kilograme,” a povestit el.

Chefii au fost curioși să afle detalii despre experiențele sale culinare, inclusiv despre gustul viermilor pe care i-a mâncat. În final, a obținut trei cuțite și șansa de a continua competiția, continuând astfel drumul său în lumea gastronomiei.

Furtună Cristiana

Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.