Magazin

Opt semne că te-a înșelat fără ca tu să știi. Fii atentă la numărul 5! Dă de gol orice bărbat

Nimic nu este mai dureros decât să ai dubii în legătură cu fidelitatea partenerului. Dacă ai avut această bănuială, poate că este timpul să fii atentă la anumite semne subtile care l-ar putea trăda. Iată opt semne care îți pot confirma bănuielile.

1. Își schimbă rutina brusc

Dacă observi că își schimbă brusc programul fără o explicație clară, poate fi un semn de avertizare. Orele petrecute la serviciu cresc, planifică ieșiri spontane sau pare să fie mai ocupat decât de obicei. Aceste schimbări pot indica faptul că își face timp pentru altcineva.

2. Este mereu lipit de telefon

Un partener care începe brusc să-și protejeze telefonul, să-l țină mereu cu fața în jos sau să îl ia cu el peste tot, poate ascunde ceva. Parolele schimbate sau nervozitatea la întrebările despre mesaje sau apeluri pot fi alte indicii că nu vrea să descoperi ceva.

3. Devine defensiv la întrebări

Atunci când îl întrebi unde a fost sau cu cine, iar răspunsurile sunt evazive sau defensiv-agresive, ar putea fi un semn că are ceva de ascuns. Un bărbat fidel nu va avea nicio problemă să-ți ofere detalii despre activitățile sale.

4. Investiții neașteptate în aspectul fizic

Deodată, începe să acorde o atenție deosebită aspectului său: haine noi, schimbarea parfumului, mersul la sală sau o nouă tunsoare. Deși poate fi un semn de îngrijire personală, o schimbare radicală ar putea indica faptul că vrea să impresioneze pe altcineva.

5. Lipsa de intimitate fizică și emoțională

Acesta este semnul care dă de gol cel mai adesea un bărbat. Dacă observi că intimitatea a scăzut brusc sau că este mai distant emoțional, poate fi un semn clar. Infidelitatea aduce de multe ori o ruptură în conexiunea fizică și emoțională dintre parteneri. Acesta este semnul cel mai evident și nu ar trebui ignorat!

6. Se simte vinovat și încearcă să te îndepărteze

Uneori, vinovăția îl face să te învinovățească pentru lucruri mărunte sau să inițieze conflicte din senin. Astfel, încearcă să te facă să te simți vinovată și să-și justifice comportamentul.

7. Devine prea generos din senin

Oamenii care se simt vinovați pot încerca să compenseze prin gesturi de bunăvoință. Dacă începe brusc să-ți ofere cadouri scumpe sau își arată dragostea într-un mod exagerat, poate fi un semn că încearcă să-și ascundă faptele.

8. Își pierde interesul pentru viața de cuplu

Observi că nu mai face planuri cu tine, nu mai discută despre viitorul vostru sau pare dezinteresat de activitățile comune? Aceasta poate indica faptul că atenția lui este îndreptată în altă parte.

Comentariu: Dacă ai observat mai multe dintre aceste semne în comportamentul lui, este momentul să porți o discuție sinceră și deschisă. Nu te grăbi să tragi concluzii, dar nici să ignori ceea ce simți.

Furtună Cristiana

Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.