Categories: Știri

Cine e Andrei, tânărul farmacist care s-a sinucis din cauza datoriilor. „Drum lin către stele”

Andrei, un tânăr de 20 de ani din Vaslui, a ajuns în pragul disperării din cauza datoriilor. Tânărul nu a mai văzut nicio scăpare și a decis să-și pună capăt zilelor.

Andrei era farmacist și avea o viață întreagă înainte. Acumulase datorii enorme după ce a căzut în patima jocurilor de noroc. Împrumuta sume colosale de bani pentru a-și susține acest viciu și nu mai reușea să se returneze. În cele din urmă, a decis că nu mai poate trăi așa și s-a sinucis.

Cu o zi în urmă, Andrei a mers la un magazin de bricolaj, de unde a cumpărat o sfoară. Mai apoi, s-a dus într-o pădure și s-a spânzurat.

Un bărbat care se plimba prin zonă i-a găsit trupul neînsuflețit. A sunat imediat la 112, iar echipajele de salvare au ajuns la fața locului. Din păcate, a fost prea târziu pentru el.

„La data de 7 octombrie 2024, ora 14:09, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin, în vârstă de 29 de ani, domiciliată în municipiul Vaslui, fost găsită decedată (spânzurată) în pădurea Paiu, din Vaslui. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea efectuării expertizei medico-legale. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul”, au transmis oameni legii.

Cei care l-au cunoscut sunt șocați și nu pot să creadă că a fost în stare de așa ceva. Familia lui e distrusă de durere.

„Oriunde ai fi, Dumnezeu să te aibă în pază băiat blând!; Dumnezeu să te ierte! Drum lin către stele; Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, sunt câteva din comentariile din mediul online.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.