Categories: Știri

De ce s-au despărțit, de fapt, Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu: „Era o fată simplă”

Monica Bîrlădeanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Valeriu Gheorghiță, cu care s-a căsătorit în weekend, într-un cadru de poveste. Cei doi și-au unit destinele după un an de relație și sunt foarte fericiți unul cu celălalt.

Monica Bîrlădeanu s-a iubit celebbrul regizor Bobby Păunescu timp de zece ani, însă și-au spus adio spre surprinderea tuturor. Dacă actrița nu a comentat deloc pe această temă, fostul iubit a dezvăluit câte ceva.

Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu s-au iubit 10 ani
Chiar dacă multă lume o consideră pe Monica Bîrlădeanu „cea mai frumoasă femeie din România”, nu același lucru îl spunea și Bobby Păunescu atunci când a cunoscut-o. „Când ne-am cunoscut, nu era recunoscută drept cea mai frumoasă femeie din România, era o fată simplă, studentă la Drept. Iar de acolo a crescut tot, şi relaţia noastră, şi mediatizarea”, a început Păunescu, într-un interviu Playboy.

Cât despre motivul despărțirii, regizorul nu a avut prea multe de spus, pentru că nu a existat unul clar. „E foarte greu de răspuns de ce s-a terminat relaţia cu Monica Bârlădeanu, pentru că nu avem un motiv clar. Aşa a fost să fie. Mi-e greu să dau definiţii, pentru că, aşa cum spuneam, partea sentimentală e singura parte din viaţa mea în care încerc să nu am reguli, să nu dau definiţii.

Şi dacă mă tem că femeile mă plac pentru bani, ce pot să fac?! Interesul e din ambele părţi. Orice relaţie e bazată pe un interes. Acum, că e vorba de bani, de frumuseţe, de dragoste, de faimă, orice”, a mai explicat regizorul.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.