Categories: Știri

Andreea Esca a dezvăluit ce limite le-a impus copiilor ei peste care nu se trece chiar și acum când sunt deja mari, fanii au rămas surprinși, credeau că-i mai deschisă

Andreea Esca a vorbit, recent, despre impactul celebrității asupra copiilor ei, Alexia și Aris Eram. Prezentatoarea TV susține că cei doi „au plecat cu dezavantajul unor idei preconcepute”.

Andreea Esca, în vârstă de 52 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Pe lângă cariera impresionantă, Andreea are și o familie superbă. Aris și Alexia sunt cei doi copii pe care jurnalista îi are cu Alexandre Eram, alături de care are o căsnicie de 20 de ani. Recent, vedeta a vorbit despre cum și-a educat copiii, dar și despre cât de mult au fost influențați de celebritatea părinților.

Andreea Esca, mărturisiri despre educația copiilor
Andreea Esca a vorbit, recent, despre relația pe care o are cu copiii, dar și despre modul în care faima părinților i-a influențat. Vedeta consideră că este important ca ambii părinți să fie apropiați de copii, motiv pentru care ea și soțul ei, Alexandre, mai merg separat în vacanțe cu Alexia și Aris.

„Da, mai mergem împreună și în vacanțe. Eu cu Aris sau doar eu cu Alexia, la fel și tatăl lor. Avem această deprindere de când erau mici. Făceam și separat câte o vacanță cu ei, ca să poți să te concentrezi doar asupra unui copil. Eu sunt un copil singur la părinți și știu ce înseamnă ca atenția întreagă să fie îndreptată asupra ta; drept urmare, cred că e important. Dar la fel de frumos e și când mergem cu amândoi, pentru că ei au o relație foarte frumoasă între ei.”, a spus aceasta.

Aris și Alexia au participat cu un an în urmă la Asia Express, acolo unde au fost admirați pentru educația și motivația lor, iar jurnalista a primit numeroase laude cu privire la acest subiect.

„După această emisiune, practic, nu există zi în care să nu mă întâlnesc cu cineva care să mă felicite pentru copii. Cred că asta este cea mai mare satisfacție pentru niște părinți, mai ales că ei sunt niște copii care au plecat cu dezavantajul unor idei preconcepute. E normal, poate că și noi, la rândul nostru, gândim despre copiii nu știu cui că ar fi în vreun fel sau în altul, fără să știm adevărul. Cred că pentru ei a fost o oportunitate bună de a arăta lumii cine sunt și, mai ales, în niște condiții de criză, când oamenii reacționează foarte diferit. Cred că educația este foarte importantă, cred că dragostea pe care le-o arăți copiilor este foarte importantă și revin la ceea ce bănuiesc eu că este important în educația unor copii – să existe limite pe care să nu le întreacă, să existe explicații referitoare la felul în care trebuie să-i respecte pe cei din jur, să respecte munca, să respecte societatea în care trăiesc.”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.