Magazin

Marian Golea previziuni pentru finalul lui 2024. Câteva zodii trebuie să fie atente, își vor lua adio de la multe

Anul 2024 are în abundență un element, care nu îi aduce deloc favoruri. Astrologul Marian Golea explică ce se întâmplă la finalul lui 2024.

Marian Golea, specialist în metafizică chineză, vorbește despre charturile care ne influențează întreaga viață, indiferent de zodia noastră. În emisiunea Wowzodiac, prezentată de Ana-Maria Ticea, Marian Golea răspunde și la câteva întrebări ale urmăritorilor, spunându-le ce element personal au și la ce anume trebuie să fie atenți de-a lungul vieții.

Anul 2024 are în abundență un element, care nu îi aduce deloc favoruri. Astrologul Marian Golea explică ce se întâmplă la finalul lui 2024.

„Fiecare element are un așa-numit ciclu, este o secvență de producere. Există trei cicluri: producție, consum și distrugere. Nu sunt doar trei, cu sute. Astfel, 2024 este un an de distrugere, un an prost, pentru că are mult pământ în chart.”, a declarat astrolog Marian Golea.

Fiecare zodie din calendarul chinezesc are un fel anume de a fi calculată. Iată cum arată procedeul.

„Întotdeauna elementul tău personal este caracterizat de mișcarea unei planete. Fiecare om este caracterizat de un element personal, caracterizat de o ramură terestră, un animal și este caracterizat de acești 8 stâlpi, din care patru sunt numai elemente și patru sunt numai animale”, a mai precizat el

„La chinezi, prima lună din an este februarie(…) Pornind cu ziua de naștere în zodiacul chinezesc, cel mai important lucru este următorul: noi spunem despre Marian că este Șobolan, dar nu, Marian este văzut în Șobolan din partea tuturor, însă cine este Marian este elementul personal.

Elementul ăla personal este cel care domină. Deci tu ești elementul personal și acela este lucrul care te caracterizează. Are legătura cu data nașterii, de ce?! Ei au zece zile. În metafizica chinezească, nu există 01.08. Există te-ai născut în zi de Metal, de Lemn, de Pământ. Acestea sunt puterea planetelor asupra noastră. Dacă ești Apă In, înseamnă că planeta care guvernează apa este Mercurul. De ce este Mercur?! Pentru că este planeta cea mai apropiată de Soare, nu poți să o vezi pentru că Soarele strălucește foarte tare și atunci vezi punctul acela negru și așa este și apa, albastră sau neagră. Dacă te-ai născut într-o zi slabă de Apă In, înseamnă că Mercurul era în mișcare descendentă”, a explicat astrolog Marian Golea, la WOWzodiac.

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.